Czym sie różni i które jest lepsze
Czym sie różni i które jest lepsze
Czym się różni rama Leader Fox Cocaine od ramy Leader Fox Dragstar które jest lepsze. Z góry dzięki z komety
a wiec cocaine rozni sie od dragstara tym ze nie ma z tyłu wzmocnienia cnc i ma troche ciensze scianki i inny kształt<kwadratowe kąty ramy u dragstara są szesciokątne> ale jak bys chiał wziąc jedną z tych ram to bierz draga bo jest o wiele lepszy i nieduzo droższy...Pzdr
Dont worry Be Happy...:D :D :D
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
a ja mysle, ze to bez sensu, wez rame na jakiej bedziesz mogl jezdzic, a nie na takiej na jakiej bedziesz mogl tylko oposcic siodelko nizej niz jest kolo, to bez sensu, nie dosc, ze sie nie wygodnie jezdzi, to jezszcze w niczym nie pomaga....
zreszta rob jak chcesz, jak ci radze 16.... widzialem dartmoora 13 i nawet na nim siedzialem, bo jezdzic sie nie dalo....
pomijajac fakt, ze kolana masz na kierownicy to przejedziesz 100 metrow i sie zmeczysz...
i nie prawda, ze na 16 sie trodniej przod wyciaga, miedzi 14 i 16 prawie nie widac przy manualu roznicy, to zalezy od kata i dlugosci tylniego trojkata... a nie od tego, ze rure podsiodlowa masz nizej...
mi na 16 jest prosciej wyciagnac przod do manuala...
zreszta rob jak chcesz, jak ci radze 16.... widzialem dartmoora 13 i nawet na nim siedzialem, bo jezdzic sie nie dalo....
pomijajac fakt, ze kolana masz na kierownicy to przejedziesz 100 metrow i sie zmeczysz...
i nie prawda, ze na 16 sie trodniej przod wyciaga, miedzi 14 i 16 prawie nie widac przy manualu roznicy, to zalezy od kata i dlugosci tylniego trojkata... a nie od tego, ze rure podsiodlowa masz nizej...
mi na 16 jest prosciej wyciagnac przod do manuala...
no lizzard, mądrze piszesz dodam tylko, że miałem destroyera 13" i niby rama strasznie niska i sie nie da jeździć i wogóle syf, ale ja użyłem mózgu i wysunąłem sztyce bo na max wsuniętej nie da sie pedałować ani bar spina robic <lol> ramka niska jest dobra, bo jak jeździsz w dircie to kiedyś sobie pomyślisz, a gdyby tak zrobić cancan'a ? optymalna wysokość siodła jak dla mnie jest wtedy gdy siodło jest troche ponad kolanami przy prostych nogach, dobrze sie wtedy łąpie do no-handa i bar spina
http://www.pinkbike.com/photo/?op=view&image=605497 letni lans :D