Podziękowanie
-
- Kontakt:
...tja... jasne KATZ... właśnie dlatego, że to tylko virtual to możesz sobie takie perdoły pisać...Chrabał pisze:"(...)dlatego, ze to virtual... w realu tym najgłośniej ujadającym urwałbym łeb i do szyji nasrał... Pierwszy raz i ostatni na tym forum... ujadajcie do siebie parówy..."
Ja jakoś się nie boję no chyba, że masz 185 (co najmniej) cm wzrostu, ze 120kg wagi i wyglądasz jak Pudzian... :/
A tak poza tym, to co chciałeś osiągnąć montując takie "podziękowanie". Nie wiem czy orientujesz się ale na innych forach kryptoreklama jest sankcjonowana. Mogłeś to umieścić w liście gości na stronach tychże firm.
Mam nadzieję, że zarejestrowałeś się na forum nie tylko dla napisania tego jednego "chwalebnego" posta i obraźliwego messedża do moderatora...
Dorośnij... AMEN
-
- Kontakt:
ej gregorio to ścierwo!! kumpel miał zamówić 66vf, skończyły sie, zaoferowali mu z1fr2qr20 eta za 1300zł a kosztuje normalnie 1900, zgodził sie ale ja czekałem na kase więc kazał im wysłac puźniej, potem mu napisali żę tych eta nie ma i że mogę mu sprzedać z1 fr3 150mm qr20 za 1300(na stronie 1360zł) powiedziaqł oki ja miałem gwarancje dostania kasy i że bierzemy wspólnie to mają coś spuścić.
no i KUPA zadzwonił do nich czy wysłali a sie okazało że dupki pojechały na szkolenie do włoch i że amorki mogę nam sprzedać po jak to nazwał;a ich sekretarka czy inna pinda "obniżce" za 1350zł bez kosztów przesyłki i że oni to mają wziąśc na siebie, no i co?? teraz qrwa czekamy aż dupki z gregorio wróca, i pogadamy jak to jest tz tymi amorkami....;/
no i KUPA zadzwonił do nich czy wysłali a sie okazało że dupki pojechały na szkolenie do włoch i że amorki mogę nam sprzedać po jak to nazwał;a ich sekretarka czy inna pinda "obniżce" za 1350zł bez kosztów przesyłki i że oni to mają wziąśc na siebie, no i co?? teraz qrwa czekamy aż dupki z gregorio wróca, i pogadamy jak to jest tz tymi amorkami....;/
24 Bicycles Le Toy 4
Manitou Travis
24 cale
http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
Manitou Travis
24 cale
http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
-
- Kontakt:
caly marcok to kupa :D
prawda taka ze wszystkie (no prawie) zdzieraja z nas nieziemska kasiore za czesci. Przeciez klocki do hayesa (orginalne) sa drozsze niz komplet klockow do poloneza, to paranoja jest hahahah :D ,a na rynku nadal nie ma amora ktory by przezyl jeden sezon ostrego katowania, wiec panowie z wilkich renomowanych firm, wezcie sie kurwa do roboty i zrobcie pozadny sprzet ktory bedzie adekwatny do ich obecnych cen.
I powiem to otwarcie, jestem fanem DURO :D uwielbiam tego amora :D uwielbiam firme SR za to ze robi sprzet tak samo wytrzymalo jak inne scierwiaste firmy ktore sie cenia 238213092x bardziej, a to ze wiekszosc z was woli jezdzic na "naklejce" to inna kwestia :D fakt, duro nie chodzi tak pieknie jak moze inne amory ale kosztuje 320zl i da sie na nim skakac :D
pozdro dla rowerzystow a nie "sprzeciazy", ktorych na forum jest masa...
prawda taka ze wszystkie (no prawie) zdzieraja z nas nieziemska kasiore za czesci. Przeciez klocki do hayesa (orginalne) sa drozsze niz komplet klockow do poloneza, to paranoja jest hahahah :D ,a na rynku nadal nie ma amora ktory by przezyl jeden sezon ostrego katowania, wiec panowie z wilkich renomowanych firm, wezcie sie kurwa do roboty i zrobcie pozadny sprzet ktory bedzie adekwatny do ich obecnych cen.
I powiem to otwarcie, jestem fanem DURO :D uwielbiam tego amora :D uwielbiam firme SR za to ze robi sprzet tak samo wytrzymalo jak inne scierwiaste firmy ktore sie cenia 238213092x bardziej, a to ze wiekszosc z was woli jezdzic na "naklejce" to inna kwestia :D fakt, duro nie chodzi tak pieknie jak moze inne amory ale kosztuje 320zl i da sie na nim skakac :D
pozdro dla rowerzystow a nie "sprzeciazy", ktorych na forum jest masa...
[url=http://www.choody.com]http://www.choody.com[/url]
Polish Bike Trial Forum
Polish Bike Trial Forum
-
- Kontakt:
przypomnial mi sie kolejny fakt,
qmplowi na dniach zjebala sie ramka LF Dragstar. W zasadzie to wyrobil mu sie hak z tylu i kolo wypadalo ! i co ? wyslal i dali mu nowa ramke, a kona nie przyjmuje polamanych ram BAUHAHAHAHHAHAHAHAA, to ma byc pozadna firma ? ktora boi sie dac gwarancje na skakanie hahaha :D
qmplowi na dniach zjebala sie ramka LF Dragstar. W zasadzie to wyrobil mu sie hak z tylu i kolo wypadalo ! i co ? wyslal i dali mu nowa ramke, a kona nie przyjmuje polamanych ram BAUHAHAHAHHAHAHAHAA, to ma byc pozadna firma ? ktora boi sie dac gwarancje na skakanie hahaha :D
Polish Bike Trial Forum
Polish Bike Trial Forum
choody.com swiete slowa, kupujesz takiego Dragstara za 400zl, wali Ci sie ale daja Ci nowy, kupujesz kone za 1000zl z przeznaczeniem do "najciezszego katowania" (buahahahahahahahahahahaah -smieje sie z tej firmy) a gdy peka Ci rama przy zjezdzie z kraweznika to mowia ze rama byla stosowana niezgodnie z przeznaczeniem :|
lol, to jest szanujaca sie firma?
a co do duro to tak jak choody.com napisal, sprzet nie jest moze marzeniem kazdego z nas ale z drugiej strony jezeli ktos jezdzi street czy dirt to po co mu dobra praca? fakt, ze ma on przeznaczenie: freeride jednak to jest rownie mocna katorga dla sprzetu, zreszta wazne zeby to dzialalo i nie pekalo po zeskoku z 20cm <lol>
lol, to jest szanujaca sie firma?
a co do duro to tak jak choody.com napisal, sprzet nie jest moze marzeniem kazdego z nas ale z drugiej strony jezeli ktos jezdzi street czy dirt to po co mu dobra praca? fakt, ze ma on przeznaczenie: freeride jednak to jest rownie mocna katorga dla sprzetu, zreszta wazne zeby to dzialalo i nie pekalo po zeskoku z 20cm <lol>
To życie i tak Cie opuści chłopak, więc odetchnij.. i tylko je kochaj:)
-
- Kontakt:
draga nie kupie bo ma z dupy geo do streetu, ale za to a-ganga z wielka checia (tego starszego, bo te nowe to sie sypia ;d). Wlasciwie to i tak cos czuje ze bede mial rame z mielca, dlatego ze jak cokolwiek mi sie ******* to mi dospawaja :D no i cenowo nie bedzie tak zle :D
rama cro-mo ze stajni NS kosztuje 1000zl... koszt produkcji jej to jakies 300zl. Fajnie fajnie :D no ale przeciez to cena swiadczy o dobrej marce, a kazdy woli kreowac marke zamiast dbac o bikerow... tyle ze nadal za duzo osobo patrzy na wszystko tak ze jak kosztuje 100 baniek :D to jest juz zajebiste... dopuki czlowiek nie zmadrzeje to bedzie przeplacal :D
Duro jest w pyte fajne.
Durex 320zl - schodzi anoda
Stance Flow - 1490 schodzi anoda :D
fajnie fajnie :D a to ze wypisuja "renomowane" firmy prz swoich amorach jakies niesamowite systemy tlumienia itp to nic innego jak ******* chwyt małketingowy ktory ma przylapac klijenta. Amortyzator nie ma byc do tego ze ja wiem co on ma w srodku, ja mam to w dupie, moze byc nawet plastelina pod warunkiem ze chodzi fajnie. Jebie mnie w zad jego serwisowanie bo od tego sa serwisy, ja na nim mam tylko jezdzic i ma sie nie psuc reszte mam w dupieeee. Tylko ze kazdy woli byc superhiper extra madry i wiedzic co jest co i sie sprzeczac ktory amor lepsze... odpowiedz jest zaden bo i tak po sezonie sie ******* hahaha :D
rama cro-mo ze stajni NS kosztuje 1000zl... koszt produkcji jej to jakies 300zl. Fajnie fajnie :D no ale przeciez to cena swiadczy o dobrej marce, a kazdy woli kreowac marke zamiast dbac o bikerow... tyle ze nadal za duzo osobo patrzy na wszystko tak ze jak kosztuje 100 baniek :D to jest juz zajebiste... dopuki czlowiek nie zmadrzeje to bedzie przeplacal :D
Duro jest w pyte fajne.
Durex 320zl - schodzi anoda
Stance Flow - 1490 schodzi anoda :D
fajnie fajnie :D a to ze wypisuja "renomowane" firmy prz swoich amorach jakies niesamowite systemy tlumienia itp to nic innego jak ******* chwyt małketingowy ktory ma przylapac klijenta. Amortyzator nie ma byc do tego ze ja wiem co on ma w srodku, ja mam to w dupie, moze byc nawet plastelina pod warunkiem ze chodzi fajnie. Jebie mnie w zad jego serwisowanie bo od tego sa serwisy, ja na nim mam tylko jezdzic i ma sie nie psuc reszte mam w dupieeee. Tylko ze kazdy woli byc superhiper extra madry i wiedzic co jest co i sie sprzeczac ktory amor lepsze... odpowiedz jest zaden bo i tak po sezonie sie ******* hahaha :D
Polish Bike Trial Forum
Polish Bike Trial Forum
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: