witam
czy ktos z was moze posiada jakies celewniki do tej gry np czerwona kropke lub cos innego?? Czy jest mozliwa zmiana celownika po siadam wersje 1,6 v??
zapytałem się na gg kumpla, który gra w klanie i ma nasrane na bani na tym punkcie i powiedział:"NIE MOZNA ZMIENIC KSZTALTU CELOWNIKA, KOLOR DA SIĘ ZMIENIĆ"
nicolaija keidys gralem w CoD i taka zmiana celownika na kropke to wpewnym sensie "czit"!!wiec raczej eni zmieniaj bo moze bedziesz mial problemy.na niektorych servach sa tkaei mody ze tak kropka Ci sie siagasama;]
ze kolory mozna to wiem chyba zielony najlepszy jeszcze zalezy od planszy kurde szkoda ze malo ludzi u nas gra w cs'a gram na boty a one sa takie glupie ze szkoda gadac :)
W CS 1.6 przez neta lepiej nie kombinuj.. bo jeszcze ci wykryje to jako czita.... i będziesz miał zonka... a tak do tematu to ja mam celownik mały czerwony ... i auto... opcja...
Pozdro.
co do czitów to lool :DDD
za czasów 1.5 kiedy grałem miałem coś zrąbane z grafą ... jak dawałem na open gl zamiast direct 3d to miałem przezroczyste ściany :DD a żadny cheeting dead tego nie wykrywał :) i niekiedy na jajca na fun mapach fy iceword scout knivez itp siedziałem sobie za murkiem i pakowałem w co tylko widać było :) to były czassyy nie to co teraz kanter 1.6 steam ;/
A co do tematu ..Poszukuje ludzi chetnych w cs 1.6 przez program Hamachi <pozwala stworzyc internetowa wersje lan , nie trzeba miec cd keya:]> moze ktos jest chetny do wspolnej gry ??? gg 201 2785
a w cod aktos zwas gral?moj koelga ktory gral w mohaa narysowal sobie czerownym markerem kropke na sorku monitora(wiece mohaa to glupia gra i tam zooma nie mozesz dac;p)