yamakashi
yamakashi
witam
chcilbym zasiegnac nieraz rady od kogos. jestem poczatkujacy oarbiej mnie interesuje wspinanie na mury budynki itp. skakania nie lubie bo podobno stawy dostaja. czy jest ktos na tym forum kto sie w to "bawi"?? jezeli tak to prosilbym o gg lub odezwanie sie do mnie 14441941
wielkie dzieki :)
chcilbym zasiegnac nieraz rady od kogos. jestem poczatkujacy oarbiej mnie interesuje wspinanie na mury budynki itp. skakania nie lubie bo podobno stawy dostaja. czy jest ktos na tym forum kto sie w to "bawi"?? jezeli tak to prosilbym o gg lub odezwanie sie do mnie 14441941
wielkie dzieki :)
sprzedam ns roller przod 60zl do negocjaci
-
- Kontakt:
no siema, ja juz biegam po murach bardzo dlugo. podstaom jest to co by sie moglo wydawac czyms bardziej zaawansowanym, a to co jest czyms bardiej zaawansowanym wydaje sie bardzo trudne. wiec, zaczynamy od czegos w **** trudnego, np skaczemy z 15 m budynku na kolana, chwile poboli ale pszetanie, puzniej jusz wylondujemy dobrze, i skonczy sie nasza kariera w tym sporcie. ot tyle.
szkoda mi slow na was i sie dzwicie ze w PL wszystko psuja dewastuja sa nietolerancyjni, szkoda :( -Przemooo- ty jezdzisz street dla lansu czy dla tego ze cie kreci?? ja akurat jezdze na biku bo lubie a yamakashi to mnie sie spodobalo i gowno mnie obchodzi co tym myslicie
sprzedam ns roller przod 60zl do negocjaci
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
to ty chyba nic nie widziałeś chłopcze :) przyjedz sobie do nas, posiedz i popatrz co kolesie kręcą bo często jest na co popatrzeć.GÓRNIK master pisze:parkour-kur.wa co w tym takiego fajnego?ostatnio na Starym typek robił salto w tył z murku i to mogło być jedynie fajne, ale nie skakanie po schodkach i murkach!LUDZIE!!!
http://www.pinkbike.com/photo/?op=view&image=605497 letni lans :D
-
- Kontakt:
wlasnie nikolaj udowodniles swoj brak inteligencji :/ napisalem ze przed tym niz stal sie modny ... naucz sie czytac ze zrozumieniem i jak Ci rower nie wystarcza to znaczy ze jestes ***** i poprostu nic na nim nie umiesz i chccesz sie na skakanie przerzucic :/ najlepiej kup sobie jakas gre komputerowa
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/