Witam
Chciałbym wszystkich zaprosić na nową odsłonę naszej stronki http://www.poznan-fr.j.com.pl/ :D
Wielkie podziękowania dla Marasa, który włożył bardzo dużo wysiłku, aby stronka powstała, oraz dla mojej siostry - Marysi :D Mam nadzieję, że nowa szata spodoba wam się :]
Pozdrawiam
Od siebie pragnę dodać, że wiemy, iż spora część stronki jest niedostępna. Wiemy też to, że są błędy i niedociągnięcia. Lecz z dnia na dzień będziemy ulepszać stronkę.
PS. Bez Marysi tej stronki by nie było. Zajefajną grafę zrobiła :-).
Pozdro.
stronka ok tylko ten kto robil strone graficzna nie pomyslal o ludziach majacych standardowa rozdzielczosc 1023x768 ja mam 1280x1024 i strona zajmuje mi prawie cała szerokosc ekranu. wiec u innych wyglada to beznadziejnie. za duze to wsyztko proporcjonalnie do tekstu. od strony technicznej jest ok :)
Przy rozdzielczości 1024 x 768 wszystko się elegancko mieści. (Tzn. nie wszystko bo skopałem przy cięciu grafiki ... :-/ ), np. strona główna z newsami mieści się w 1024 x 768, inne są minimalnie większe od okna. „Niedociągnięcie” to będzie usunięte (kiedyś) :-) .
PS. Wygląda zajefajnie a nie BEZNADZIEJNIE :-P (no chyba, że ktoś pracuje w rozdzielczości 800 x 600 ... ) :-) .