yamakashi

MLODY-of-KG
Kontakt:

Post autor: MLODY-of-KG »

nicolai widac wlasnie jak sie bardzo interesujesz... nawet nie wiesz jak sie ten sport nazywa, to jest parkour a nie yamakasi, zdaje mi sie ze obejrzales film yamakasi spodobalo sie i juz odrazu juz chcesz skakac bo widzisz ze w rowerze ciezko triki przychodza a myslisz ze tam bedzie latwiej osiągnac jakis poziom?? zapewniam cie ze nie...
www.coastridazkg.prv.pl
http://www.pinkbike.com/photo/?op=view&image=696259
nicolai
Kontakt:

Post autor: nicolai »

-Przemooo-a ja napisalem ze Ty jestes teraz modny i chce byc taki jak Ty. Sam sie naucz czytac ze zrozumieniem :/
sprzedam ns roller przod 60zl do negocjaci
nicolai
Kontakt:

MLODY-of-KG na rowerze tez lubie jezdzic ale teraz nie moge jezdzic bo go kompletuje i siedze w chacie. wiec z kumplami wieczorami "bawimy" sie w to a watpie ze wieczaroami jak jest ciemno ktos mnie zobaczy i bedzie wiedzial ze jestem modny <hahahah>. Czy nazwa jest az tak wazna i takl kazdy sie domyslil o co chodzi ale przyznaje Ci racje.:)
-Przemooo-
Kontakt:

Post autor: -Przemooo- »

nie jestem modny bo nie mam hamulcow tarczowych i duzego amora ... a to ze biegasz sobie wieczorem to nei znaczy ze nikt nie widzi przyznaj sie ze ciotujesz na roweerze i chcesz sie czyms dowartosciowac
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
-Przemooo-
Kontakt:

Post autor: -Przemooo- »

z reszta nie wiem jak moglbym wywnioskowac z twojej wypowiedzi ze jestem teraz akurat modny bo napisales poprostu ze jestem modny :/ glupcze
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
nicolai
Kontakt:

jestes to o ile sie nie myle czas terazniejszy :] a co do amorka to tez nie mam duzego mialem juniora ale ma dj110mm :/ wiec nie gadaj glupot
nicolai
Kontakt:

a co do jazdy to nie ciotuje ale nie jestem taki dobry jak Ty
Silent
Kontakt:

Post autor: Silent »

AAAA K.urwa mac LUDZIE!!! (tu zwracam sie przed wszystkim do -Przemooo- i nicolai) wasza polemika przerodzila sie w zwykle wrzucanie na siebie i wyzywacie sie od glupkow a sami prezentujecie nie powiem jaki poziom. -Przemooo- wszyscy wiemy ze dobrze jezdzisz ale to nie daje ci prawa do gnojenia kogos kto jezdzi gorzej i ma jeszcze inne zainteresowania poza rowerem. To mi troche przypomina podejscie mojego kumpla do muzyki, najlepsza jest taka ktorej nikt nie slyszal i jest nagrana z szumami, trzaskami i zamiast wokalu jest tylko ryk. I co najwazniejsze taka muzyka NIE jest modna i o to chodzi!!!

A le parkour (czy jak to sie tam pisze) tez jest ciekawym sportem i osobiscie tez mnie zainteresowal jak zobaczylem gosci na zywo, jednak sie za to nie biore bo akurat na ten sport wole patrzec niz robic.

A nicolai chcial sie cos dowiedziec i zostal zmieszany z blotem, wedlug mnie - nieslusznie. Przypomina mi sie inna akcja z forum. Ktos napisal jak rozkrecic DJ2 bodajze i jakas ,,gwiazda,, naszego forum odpowiedziala mu zeby sie za to nie zabieral skoro nie ma doswiadczenia. wiec ciekawe skad ma je wziac jak wlasnie nie z rozkrecenia amora.

No ale chyba powiedzialem tu jeszcze wiecej niz chcialem...
It's not the bike you ride, it's how you ride your bike
ODPOWIEDZ