clark's clim 8
clark's clim 8
Witam
chce wiedziec jak sie one sprawója poniewaz w ciagu 1.5 miesiaca dwa razy musiałem je oddac do reklamacji poniewaz klama wypuszcza olej , czy to sie u wszystkich tak psuje czy tylko trafiłem na jakis badziewny model ???
dzieki za pomoc
chce wiedziec jak sie one sprawója poniewaz w ciagu 1.5 miesiaca dwa razy musiałem je oddac do reklamacji poniewaz klama wypuszcza olej , czy to sie u wszystkich tak psuje czy tylko trafiłem na jakis badziewny model ???
dzieki za pomoc
-
- Kontakt:
lol stary to ty miałes chyba wała hehe. Ja mam clima, uzytkuje go od wiosny tego roku i poza tym, ze trosze mała tarcza 170 a mogła by byc 190, to nic sie nie działo. Jezdziłem na nim w DH i tarcza chociaż 170 i rozgrzewała sie to 2000000 stopni to hampel działał bez zbednych "akcji".
Jak dlamnie to hampel powinien byc uzywany do FR, dlatego ze teraz mam nowego monstera i niedosc ze musze sie bawic w kombinowanie w adaptery z post mount na zwykły, to brakuje ze 1,5-3cm linki. Bede montował tarcze 210. Dlaczego niechciałem zmienic na coś innego??
Proste, siła hamowania oraz wielkosc klocków mówi sama za siebie. Jak wykombinuje monster + clim = tarcza 210 to zdam relacje ahahahhahahahaah lol
Jak dla mnie prosta budowa, proste montowanie i jest ok. Zadnych wycieków itp.
Jak dlamnie to hampel powinien byc uzywany do FR, dlatego ze teraz mam nowego monstera i niedosc ze musze sie bawic w kombinowanie w adaptery z post mount na zwykły, to brakuje ze 1,5-3cm linki. Bede montował tarcze 210. Dlaczego niechciałem zmienic na coś innego??
Proste, siła hamowania oraz wielkosc klocków mówi sama za siebie. Jak wykombinuje monster + clim = tarcza 210 to zdam relacje ahahahhahahahaah lol
Jak dla mnie prosta budowa, proste montowanie i jest ok. Zadnych wycieków itp.
-
- Kontakt:
kolega też kuił ten hebel i starsznie sie cieszył że zajebisty hebel a tu dupa po dotarciu też nie łapie siedzi na siodełku z całej siły hebel naciska i ddalej jedize czyli z tego wynika że sa wybrakowane modele.
lepiej 2 tłoczki działające niż 6 niedziałających
lepiej 2 tłoczki działające niż 6 niedziałających
http://www.pinkbike.com/photo/1335585/
-
- Kontakt: