Mam takie pytanko bo mam dragstara i RS Judy sl u-turn i ten ****** korek zawadza mi o dolna rure. Jest jakis sposob na to? Kumple mowia zeby pod lozysko (ten kawalek na rurze) wbic jedna podkladke np 5 mm. Ale ja nie jestem przekonany. A u-turna niechce urywac...
a probowałes znalesc dogodne położenie?
umnie np. jesli pokrętło Uturn jest prostopadle tym miejscem gdzie sie chwyta do ramy to oderza w rame, zas w położeniu równoległym jest jeszcze zapas.
Ja zawsze tu byłem nie myśl że tylko ty sie w to bawiłes
Nie wsadzaj dwóch bierzni!!!
Zrozumcie ludzie, że wam się wygnie rura sterowa!!!!
Ja jeździłem z 2 bierzniami przez 3 dni....z Judokiem....i mi sie lekko wygieła rura sterowa!
Przytnij ten ****** Uturn!
Up ma racje z tymi nie wsadze bo JUdy to nie duracz i nie kosztuje 380 tylko 980 wiec to wyjscie odpada. A jak je odkrecic? Tu nie ma wejscia na imbus ...
ustaw sobie skok taki jaki chcesz i odkrec to pokretło. Jak odkrecisz to trzeba jeszcze wyjac takie sprezynki male ktore sa pod nim i po temacie. w razie potrzeby zawsze mozna przykrecic znowu.
Sulringuszczelki kosztuja grosze w sklepie motoryzacyjnym lub specjalnym z uszczelkami ... a olej w granicach do 50zł ale nei dam glowy...bo sa rozne firmy produkujace oleje...ale do 50zł powinienes sie smneiscic...chociaz mi do marzoccha dawali 150ml oleju za15zł ale nie pamietam jaki to byl
pozdro
pinkbike-to nie smietnik...zanim dasz tam fote dokladnie to przemysl...
Dla mnei dragstar jest bezproblemową ramką. A co do oleju Motorex 5-10w 0.5L na www.mk-bike.com.pl za 29zl jest. I chyba do RS tesz maja oleje o ile dobrze pamietam. A takich uszczlek to odradzam kupowac bo z nich więcej nieszczęścia niż pozytku. Pytaj w harfie może maja uszczelki.