bikepark w Lublinie
-
- Kontakt:
bikepark w Lublinie
co wy na to, żeby gdzieś w lublinie zrobić bikepark? Zna ktoś jakieś miejsce nadające się do tego? Jakby zagadać z władzami miasta, to na pewno by się zgodzili tylko trzeba kawałek dobrego terenu, ale pod lublinem bo inaczej byłoby pełno gówniarzy.
-
- Kontakt:
Powodzenia...
W kazdym miescie jest ciezko, ale jezeli z inicjatywa wyjdzie sporo z was, to biorac pod uwage iz mieszkasz w sporym miescie, powinno sie udac.
Zaproponujcie duza pomoc, badz poproscie jedynie o kawalek ziemi , i sami go zagospodarujcie, jak nie macie kasy na boxy czy cus, zawsze dasie cos zbic z desek, zrobcie jakis plotek dookola, to tylko troche wysilku, miasto wam to zarejestruje i bedzie git ;]
W kazdym miescie jest ciezko, ale jezeli z inicjatywa wyjdzie sporo z was, to biorac pod uwage iz mieszkasz w sporym miescie, powinno sie udac.
Zaproponujcie duza pomoc, badz poproscie jedynie o kawalek ziemi , i sami go zagospodarujcie, jak nie macie kasy na boxy czy cus, zawsze dasie cos zbic z desek, zrobcie jakis plotek dookola, to tylko troche wysilku, miasto wam to zarejestruje i bedzie git ;]
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt:
Chłopaki z Lublina podajcie swoje gg może jakoś się zgadamy i pojeźdimy razem. A co do toru to była jakaś propozycja żeby gdzieś tam budować ale ten koleś co to organizował coś przestał się konktaktować, możnaby z nim zagadać i nawieść ziemi bo z tym problemu dużego nie ma i zbudować jakiś 4x :D
gg:3558924
-
- Kontakt:
WOWWWWWW ja ide kopac odrazu tylko gdzie!!
Chłopaki załatwiali na globusie z władzami ale wiadomo jak jest *** z tego wyszło miejscówka na 4X była by idealna był nawet kiedys wyciag ale rozebrali :/ ja bym poszukał czegos na poligonie tam jest ciekawy teren zreanimowac krasztrack,urwiska wciąz sie robią jest jedno 1 metr nastepne ma okolo 2,5 i robimy 4,5 metra tam jest miejsca do **** problem w tym ze troszke wieje
Tak na dobrą sprawe to miejscówek jest pare fajnych tylko strasznie porozrzucane po okolicy ale jakby sie tak zebrac to mozna zrobic cos ciekawego w jednym miejscu ja proponuje poligon(górki czechowskie)
A w Chełmie jest zajebiscie pablo mówisz ze northshore sie rozpada??
Jak tylko zrobie rower to odrazu wpadamy i cos sie go zreanimuje
Chłopaki załatwiali na globusie z władzami ale wiadomo jak jest *** z tego wyszło miejscówka na 4X była by idealna był nawet kiedys wyciag ale rozebrali :/ ja bym poszukał czegos na poligonie tam jest ciekawy teren zreanimowac krasztrack,urwiska wciąz sie robią jest jedno 1 metr nastepne ma okolo 2,5 i robimy 4,5 metra tam jest miejsca do **** problem w tym ze troszke wieje
Tak na dobrą sprawe to miejscówek jest pare fajnych tylko strasznie porozrzucane po okolicy ale jakby sie tak zebrac to mozna zrobic cos ciekawego w jednym miejscu ja proponuje poligon(górki czechowskie)
A w Chełmie jest zajebiscie pablo mówisz ze northshore sie rozpada??
Jak tylko zrobie rower to odrazu wpadamy i cos sie go zreanimuje
Ludzie dobrzy :) jest miejsce pod lublinem, na kalinówce(droga Lublin-Zamość tuż koło Świdnika).Tam jest tor motocrossowy(można pożyczyć quady i crossy) i tam już stoją 3 hopy na rowerek a sukcesywnie bedą powstawały następne....można cały tor zrobić bo Pan wlaścieciel to bardzo miły gość :)
http://molmagic.fm.interia.pl/mostki/mostek_b.jpg <sprzedam pare sztuk!