Stance Blunt 150
Stance Blunt 150
to tak, mam sobie ten widelec od 2 miesięcy. fajnie pracuje, wszystko zajebiście tłumi jest sztywny i wogóle fajny... wszystko byłoby z nim ok ale:
po 1 primo anoda nie ścierała się z goleni tak jak u wszystkich (tak jakby tonowo) ale poprostu została zdrapana, i to z jednej goleni już po 1 tygodniu
po 2 primo jak widelec za 1000zł może złapać luz po 2 miesiącach jazdy? już nawet go nie katowałem
mam na niego gwarancje, papiery, był kupiony w sklepie tylko się zastanawiam co w ArMarze z nim zrobią - ktoś wie ?
po 1 primo anoda nie ścierała się z goleni tak jak u wszystkich (tak jakby tonowo) ale poprostu została zdrapana, i to z jednej goleni już po 1 tygodniu
po 2 primo jak widelec za 1000zł może złapać luz po 2 miesiącach jazdy? już nawet go nie katowałem
mam na niego gwarancje, papiery, był kupiony w sklepie tylko się zastanawiam co w ArMarze z nim zrobią - ktoś wie ?
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=5180
-
- Kontakt:
Re: Stance Blunt 150
Ej ty chyba nie wiesz co piszesz. Wyraźnie w tym miejscu zadałeś pytanie.LEgoZZZ pisze: po 2 primo jak widelec za 1000zł może złapać luz po 2 miesiącach jazdy?
...jaki kolo!
-
- Kontakt: