z1 jest chyba kaput.. help..:(
z1 jest chyba kaput.. help..:(
mam z1 mcr z 2001, wiem o strzelaniach w koronie(cecha charakterystyczn), wiec to mnie jakos szczegolnie nie martwilo ale ostanio zostawilem bika do gory nogami na 1,5 tygodnia i jak przyjechalem ze szkoly to zobaczylem 2 kaluze oleju(malutkie coprawda ale)na koronie. Pytalem sie kolegow i mowia ze to moga byc pekajace gorne golenie.Jest to prawda czy nie? i gdzi moge kupic nowe???
Pozdro
Pozdro
..come one and take your best shot!!!!!...
Masz wytyrane uszczelki olejowe. W bombiakach amsz na dole uszczelki olejowe a wyzej uszczelki kurzowe. Jak postawiles bajka do gory kolami, to przez najprawdopodobniej styrane olejowe uszczelki olej wyciekl w przestrzebn miedzy olejkowymi a kurzowymi. Jka zaczales jezdzic, to kurzowe nie zaytrzymaly oleju w srodku tkljo zygnely. A Jak peka to nie ma sie z czego wylewac :) Poczekaj troche, przejdzie. A najlepiej wymien uszczelki i olej
gg: 3212274
[S]: JuniorT'03 QR20+koło S-Type/Quando+mostek MARZOCCHI+kieraSPECIALIZED
[S]: JuniorT'03 QR20+koło S-Type/Quando+mostek MARZOCCHI+kieraSPECIALIZED
Nie lekceważ tego stary. Mi strzelało i też lekko ciekło w Z1 Freeride 2002 i okazało się, że pękła goleń górna. I korona przy tym też strzelała i powiedzieli w gregorio że zwichrowana.
Nie chcę być złym prorokiem ale strzelanie to zły znak...
Jak masz farta i mają w gregu części to 150zł
a jak masz pecha to zatyrasz 700zł tak jak ja...
A tylko strzelało....
Pozdroofko
Nie chcę być złym prorokiem ale strzelanie to zły znak...
Jak masz farta i mają w gregu części to 150zł
a jak masz pecha to zatyrasz 700zł tak jak ja...
A tylko strzelało....
Pozdroofko
eeeeee.....rower...
nie chce Cie martwic ale prawda boooliii :P tez mialem strzelanie, dosyc dlugo ale olewalem to... tydzien temu mialem wyciek i po krotkiej obdukcji doszedlem ze cieknie od strony korony, obrocilem bike, przepompowalem i... **** mnie strzelil jak zobaczylem ze pekla mi gorna golen :P ale spoko :) juz golenie zalatwione tylko jest pewnien problem - udalo mi sie dostac jedynie golenie z rocznika 2001 a widelec to djII 2002 :P
w zwiazku tym sprawa:
chetnie zamienie tlumiki: jeden od DJII 2002, drugi od Drop Off 2002 na tlumiki z rocznika 2001 do bombera o skoku 130 mm
w zwiazku tym sprawa:
chetnie zamienie tlumiki: jeden od DJII 2002, drugi od Drop Off 2002 na tlumiki z rocznika 2001 do bombera o skoku 130 mm
[quote="Bułka"]nie martw sie... kumple tak wedgea 2002 zostawil na noc i rano mu chodzil jakby ktos zyletki w maslo wbijal... prawie go z kraweznika dobijal... nie martw sie- przypuszczam ze przejdzie. wysmiej ode mnie swoich kolegow[/quote]
chyba ze cieknie z pod korony, to nie wysmiewaj bo dzisiaj strzelil na oso wedge z takimi objawami.
chyba ze cieknie z pod korony, to nie wysmiewaj bo dzisiaj strzelil na oso wedge z takimi objawami.
TwoFourPlayer
OBRECZ BFR 24"x48h-90zl,Kolo tyl 24" piasta dmr revolver -260zl
OBRECZ BFR 24"x48h-90zl,Kolo tyl 24" piasta dmr revolver -260zl
znalazlem tu masz tylko nie pamietam jak sie wpisuje zeby tylko kliknąć
http://www.rowery.of.pl/reklama.html
tez mam mcr z1 i wycieka mi olej ale z lewej goleni z pod regulacji naprezenia musze go chyba wyczyscic
http://www.rowery.of.pl/reklama.html
tez mam mcr z1 i wycieka mi olej ale z lewej goleni z pod regulacji naprezenia musze go chyba wyczyscic
zeby ramy nie pękały a amory nie dobijały