Jaką ramę ramę kupić.
-
- Kontakt:
Ale to jest bullit!!!
ja bym brał nawet gdyby miał 3 lata i foxa Vanille
Ja byłem trzecim właścicielem swojehgo Bullita, była to rama z 2002 roku, śmigana po trasach DH w Polsce i Czechach, trzymal się zajebiście, jedyne co w nim zrobiłem w czasie użytkowania to wymienilem łożyska po pół roku jazdy (wcześniej nie były wymieniane)...
Jeżeli masz wątpliwości co do wytrzymałości to bierz Konę ale ja bym brał Bullita.
ja bym brał nawet gdyby miał 3 lata i foxa Vanille
Ja byłem trzecim właścicielem swojehgo Bullita, była to rama z 2002 roku, śmigana po trasach DH w Polsce i Czechach, trzymal się zajebiście, jedyne co w nim zrobiłem w czasie użytkowania to wymienilem łożyska po pół roku jazdy (wcześniej nie były wymieniane)...
Jeżeli masz wątpliwości co do wytrzymałości to bierz Konę ale ja bym brał Bullita.
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...
Prawda jest taka ze Kone mozesz sobie pozniej kupic bo jest to dosyc dostepna rama, jesli chodzi o bullita to jest z tym znacznie gorzej. Poza tym spojz na to z tej strony. Caly stinkacz kosztuje 5000 zl czyli mniej wiecej tyle co frameset Bullita z 5th elementem. Ja jestem zdania ze jesli mozna miec cos lepszego za podobna kase to lepiej brac to co unikalne i niespotykane a zarazem kultowe i sprawdzone. Dlatego wybralbym bullita a to co mi sie w bulicie na maxa podoba to fakt iz nawet jadac po najwiekszych wertepach nic ci nie tlucze o rame bo wahacz idzie powyzej lini lancucha. Kone spotkasz jeszcze nie jedna nie dwie w atrakcyjnej cenie z Bullitem bedzie gorzej. Jest koles ktory chce sprzedac Bullita 04 albo 05 rozmiar S srebrna praktycznie nowka sztuka za bodajze 2700. Jesli nie jestes duzym chlopem to moze warto sie zainteresowac.
n0 ridE n0 fUN
3,143k4r2 jak bym znalazł za 2700 bullita 04 albo 05, to bym brał...
Ale są same 03 :/
jaki rozmiar bullita był by dla mne najlepszy? mam 177cm wzrostu.
Chyba będę poważnie myśleć nad sprowadzeniem go ze stanów, tyle że rok 04 albo 05
Ale są same 03 :/
jaki rozmiar bullita był by dla mne najlepszy? mam 177cm wzrostu.
Chyba będę poważnie myśleć nad sprowadzeniem go ze stanów, tyle że rok 04 albo 05
...::: http://ridebike.pl :::...
http://www.pinkbike.com/photo/2213008/
http://www.pinkbike.com/photo/2213008/
-
- Kontakt:
Bullit moze byc
Ja tam wole geo kony, prace ma taka sobie ale JA bym wolal kone.
I nie chodzi o marke, rocznik czy cos tam jeszcze - po prosti ma fajna geo ;] A ma toto na tyle malo skoku, ze w prace specjalnie bym sie nie wczuwal tak bardzo. Rm7 chodzi bosko i to jedna z niewielu ktora pieknie pracuje prz takim skoku.
A handmade to jest tylko masturbacja...
Ja tam wole geo kony, prace ma taka sobie ale JA bym wolal kone.
I nie chodzi o marke, rocznik czy cos tam jeszcze - po prosti ma fajna geo ;] A ma toto na tyle malo skoku, ze w prace specjalnie bym sie nie wczuwal tak bardzo. Rm7 chodzi bosko i to jedna z niewielu ktora pieknie pracuje prz takim skoku.
A handmade to jest tylko masturbacja...
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com