HAPPY HALLOWEEN
HAPPY HALLOWEEN
Życzę Wszystkim abyście zebrali całe masy cukierków :) Święto zaczyna wkraczać w naszą kulturę do mnie w Poznaniu zapukały dzisiaj dzieci przebrane za jakieś straszydła :)Tak mi się to spodobało, że zrobiłem dynie :D to mój debiut w dziedzinie art pumpkin :D Co sądzicie o tym święcie :)?? Mi się kiedyś podobało jednak gdy w tym roku zmarli mi dziadkowie to jakoś nie dziwnie patrze na latanie za cukierkami. Wydaje mi się, że mamy inną mentalność i inaczej podchodzimy do takich spraw niż w ameryce.
moja dynia<--- :)
moja dynia<--- :)
-
- Kontakt:
Re: HAPPY HALLOWEEN
Mi sie podoba, mozna w dzieciaki jajami porzucać :D
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
smieszni jestescie naprawde zamiast szanowac prawdziwie polskie swieto ktore jest wlasciwie ewenementem na skale co najmniej europejska bawicie sie w jakies komercyjne pohuje tylko dlatego ze grube dzieci z usa tez tak robia dzieki czemu jestesci trendy i wogule zero szacunku dla tradycji narodu ktory ma 1000 lat , staracie sie nasladowac amerykanski kocial narodowosciowy nazywany usa ktory ma 200 lat histori ( w ktorej zreszta albo prali sie sami ze soba albo mieszali sie w nieswoje sprawy -0 wojna secesyjna czy chociaz irak)
:[
zal dupe sciska cudze chwalicie swego nie znacie
tyle
:[
zal dupe sciska cudze chwalicie swego nie znacie
tyle
Hej mlody junaku smutek zwalcz i strach
mysle, ze z czasem halloween wyprze nasza tradycje. kwestia kilku pokolen. po prostu wiecej da sie zarobic na halloween, anizeli na zniczach i wiencach. a najbardziej to mnie rozbraja coca cola. zauwazyliscie, ze od pewnego czasu na polkach sklepowych stoja butelki przyozdobione swietym mikolajem? paranoja. ja jeszcze calkiem na swierzo pamietam jak samych gatkach po dworzu biegalem.
trza bylo je na kopy , pierdolone gowno amerykanskieKnockeR pisze:Życzę Wszystkim abyście zebrali całe masy cukierków :) Święto zaczyna wkraczać w naszą kulturę do mnie w Poznaniu zapukały dzisiaj dzieci przebrane za jakieś straszydła :)
Mój kumpel ze szkoły tak dzieci pogonił, że prawie całe pierwsze piętro opustoszało, wszysto za szkołe spierdalało :P
A tak wogóle szele !!
Każda okazja jest dobra żeby się napić, ale niekoniecznie nazywajmy to Haloween... (o i niekoniecznie też pijmy w święta...a Sylwek już niedługoooooo :DDDDD)
A tak wogóle szele !!
Każda okazja jest dobra żeby się napić, ale niekoniecznie nazywajmy to Haloween... (o i niekoniecznie też pijmy w święta...a Sylwek już niedługoooooo :DDDDD)
http://dhcyc.pinkbike.com
dla tych ktorych to bawi :
popatrzcie przez chwile na siebie jak latwo jest wami sterowac , wystarczy ze cos pokaza w tv albo na neciu i juz chcecie miec to albo byc jak inni.
ciezkie bedzie zycie za kilka lat w takim spoleczenstwie
napewno gdyby tak sztucznie specjalisci wylansowali walenie glowa w umywalke to wielu z was by sprobowalo bo ty jest akurat trendy i cool wystarczylo by wam wmowic ze to jest fajne i ze inni lubia
nie macie swojego zdania jestescie stadem ktore trzeba wybic albo wywiesc na sybir bo i tak sie nie sprzeciwicie bo wam sie wmowi ze sybir jest cool ( very very cool )
popatrzcie przez chwile na siebie jak latwo jest wami sterowac , wystarczy ze cos pokaza w tv albo na neciu i juz chcecie miec to albo byc jak inni.
ciezkie bedzie zycie za kilka lat w takim spoleczenstwie
napewno gdyby tak sztucznie specjalisci wylansowali walenie glowa w umywalke to wielu z was by sprobowalo bo ty jest akurat trendy i cool wystarczylo by wam wmowic ze to jest fajne i ze inni lubia
nie macie swojego zdania jestescie stadem ktore trzeba wybic albo wywiesc na sybir bo i tak sie nie sprzeciwicie bo wam sie wmowi ze sybir jest cool ( very very cool )
Hej mlody junaku smutek zwalcz i strach