Hej.
Chciał bys sobie kupić krosa do 10 tyś za rok ;) Tyle ze sie na tym zabardzo nie znam. Motor najlepiej jak by był w dobrym stanie, zebym nie ładował ciagle w niego kasy. Podobaja mi sie KTM'y no ale to jest chyba drogie. Musze sie dowiedzieć czy wogole warto cos kupic za 10 tyś. czy za ta kase bedzie jakieś gówno. Motor by był 2 przyjemnoscia poza rowerkiem :]
Prosze o konkretne odpowiedzi.
hej a ile masz lat? ja sprzedaje moj stary motor ale dla dzieci :) jak sie postarasz to za 10 tys moze cos wyrwiesz ja aktualnie smigam na yamaszce TTR 125 crossowej i jest spox. jak to jest pierwszy motor to polecalbym raczej cos slabszego; jak malo wazysz i jestes niski to polecam wlasnie yamahe TT-R 125 na poczatek spoko motor ja kupilem 3-letnia, uzywana przez kobiete za 7 tys. zl, no ale ona jest na troche mniejszych kolach
Powtarzam ze za rok, narazie sie orientuje w cenach itp. A jak piszecie ile to ma tego i tego to piszcie co to znaczy bo jestem zielony :))) No ale norma, z motocyklami do czynienia nie miałem ;]
A KTM? za ile mozna wyrwać ?
U nas w miescie koles ma KTM'a 250 (chyba) i przyjezdza na naszą traske skakać :) Ten jego kros jest piękny!!! !!!
A takie coś? http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=70217658 ? Dobry? Czy cena jak za taki jest dobra? Mam rodzine w Niemczech to moze tam cos kupie.
Ile kosztuje utrzymanie takiej maszyny, tzn. wymiana czesci opony, zebatki itp?
jak nie bedziesz jezdzil po asfalcie to opony bedziesz uzywal az sparcieja :D koszty benzyna+olej to ze 300 rocznie a zebatki droogie ale jak bedziesz szanowal motor to dlugo pozyja.