dobra walic to jak sie typ ubiera, jaki ma fryz i ze chodzi do kosmetyczki, jego biznes... ale spojrzcie tylko jakie typ ma o sobie mniemanie: " Oczywiście byłem przyczyną szybszego pulsu u dziewcząt... Jej, jak one na mnie lecą...". po prostu zenada... a moze ktos sobie po prostu jaja z typa robi i zalozyl takiego bloga z nim w roli glownej :p
...moje zdanie o tym typie jest takie ze moze nie ejst pedalem...ale robvi takie wrazenie...ubiera sie jak tzw.ken(partner lalki barbi) jest totalnie pusty,ale to co wypisuje to razcej nie ejst prawda ...kto teraz w necie nie klamie...sami klamiemy nawet nie weimy kiedy...pisze tak jak by byl pedalem by jego blog byl popularny...czego sie neir obi by byc slawnym...a slynne tatoo(czy jak to sie ta pisze) one nie byly lezbami...
...co do tego ze sie ubiera na rozowo to jego sprawa ja tez lubie rozowy kolor zreszta kazdy znasz chcial by miec rozowa dziwke ze stajni ns:D
...a tak na marginesie nie myslcie ze go bronie...nie nawidze pedalow ani geylordow...ale to co on/ona robi nie wydaje mi sie by to byla prawda...
pozdro
pinkbike-to nie smietnik...zanim dasz tam fote dokladnie to przemysl...
to sie nazywa metro sexualizm... i chłopak ma pewno branie na 100%... hehe ale nie chciał bym tak wygladac..... bo pewnie nie tylko panienki sie za nim ogladaja.....