chce my to zrobic w ten sposob ze bedzie kartka podzielona na rubryki (imie i nazwisko/ew adres/podpis) i takich kartek bedzie w pizdu :) a co do godziny to ja mysle ze moze kolo 16??
16 hmmm... mi pasuje ale inni bikerzy niech się wypowiedzą... i jeszcze jedno zróbcie albo takie okienko wyskakujące przy otwieraniu dh-złomika z ogłoszeniem albo dajcie ogłoszenie w newsach... nie wszyscy sa na forum :)
Wam to fajnie do jakieś adaptery:P chociaz do autobusów zakładają. U nas nawet jak się kupi bilet na rower pytając czy można go przewieść otrzymując twierdzącą odpowiedz to i tak przy pustym stanie autobusu kierowca wywali cię wraz z przekleństwami. Mówi, że mu ściany porysujesz pedałami i przy chamowaniu przebijesz komuś brzuch kiedownicą.ahhahahahahahhahahaha
no tymi "bagaznikami" bedzie mozna przewozic rowery po zakazie... no tylko jak pisalem na poczatku troszke sa do pupy :) nie wazne w kazdym razie 16 sobota wzglednie styka... ja mam jeszcze taki maly plan z Korresem i z Piotrkiem :)
No to lukskus! O 16 w sobote powinno być dużo ludzi. Tylko to trzeba już zacząć reklamować bo do soboty zostało mało czasu. Czy to jest ostateczny termin? Bo ja już mogę zacząć robić jakieś ogłoszenia o tym zbieraniu podpisów.
no Cosmos to nasz expert :)
MASA JEST W TA SOBOTE-19 CZERWIEC GODZINA 16
po wzor ogloszen zglaszac sie do mnie na maila wysylam :) drukujemy i wieszamy gdzie sie da :)