RST CAPA-T4 na początek?
RST CAPA-T4 na początek?
heh jak w temacie ^ dobry by był ten amorek na początek? (do jazdy np.po lesie, do jazdy trekingowej;) ) szukam czegoś taniego góra ale to juz max 300 zł wiem że ta capa ma jakieś tam usterki czy cuś... co byście powiedzieli na to? z góry dzięki :]
-
- Kontakt:
co ty gadasz czlowieku buhhahaha 2004 sa 100 razy lepsze od zeszlorocznych!!!one nigdy dobre ni byly i pewnie nie beda to sa amory z najnizszej polki ale i tak lepsze od suntorow czy mozo,a ze sa twardsze?i bardzo dobrze zeszloroczne i wczesniejsze to z 80mm po miesiacu sie robilo 60mm a po sezonie 20mm :) takze noc coz ja teraz wsadzilem mojej matce rst t4 i powiem ze naprawde jest spoko (jak za ta cene) ale pamietaj ze to najtranszy amor i niewiele mozna od niego oczekiwac,faktycznie tak jak kolega tu radzi moze pomysl o omedze ale to juz dwa razy drozszy :/ ale warto.Kolega mial t4 i jezdzil,byl zadowolony ale stwierdzil ze zacznie skakac-amor pekl bodajze przy 3 skoku na hopie
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=443970
jeździłem troche na nowym rst kolegi i bieda straszna była. skokowa "praca" nawt pomimo tego hmmm, teflonu(?). W innych rowerach też raczej słabo to działało. poprzednie modele mozna było całkiem ładnie zrobic, a i wytrzymywały swoje. sam też jezdze na rst(niestety) ale tych nowych modeli to bym raczej nie wzioł.
co konkretnie? moze cos takiego, jego cena katalogowa to 335 (wiem wiem do 300:)) http://www.mkbike.com.pl/index.php?id=o ... lce&o=3674
Z góry mówie że na nim nie jeździłem i nie wiem jak się zachowuje:P
Kumpel kupił ostatnio podobnego tyle że bez teflonu i z harmonijkami. dał za niego chyba mniej niż 300 ale wieczorem dowiem się dokładnie co i jak. Niestety w nowym katalogu go nie znalazłem ale stoją sobie takie w tychach w jednym sklepie.
Z góry mówie że na nim nie jeździłem i nie wiem jak się zachowuje:P
Kumpel kupił ostatnio podobnego tyle że bez teflonu i z harmonijkami. dał za niego chyba mniej niż 300 ale wieczorem dowiem się dokładnie co i jak. Niestety w nowym katalogu go nie znalazłem ale stoją sobie takie w tychach w jednym sklepie.