ja własnie niedawno taki kupilem. praca jest cudna, gorzej z twardoscia bo jest za miekki na wieksze dropy niz 2m. reką mozna go tak wbic ze zostaje 0,5cm. ogolnie bardzo fajny amoor, mysle ze z wytrzymaloscia tez ok ale to sie okaze. no chyba ze kupujesz na qr20 i z rozkrecana koroną i boosterem to miodzio.
waper na 2001 rok chyba już nie było rozkręcalnych koron i boosterów. jeśli się mylę to mnie popraw, ale tak mi się wydaje.
co do amora - praca miód - wykorzystuje 100% skoku, ale moim zdaniem jest za miękki i za mało wytrzymały, żeby se pokatować.
http://www.pinkbike.com/photo/1254584/
normalnie o tej porze wożę się na dworze
maniacdh Nazwa Topicu waper
Za ile można takiego amorka dorwać??
Napewno jest aż tak źle z twardością..?? Bo np. mówi się że duro takie siakie :P A jak poleciałem dropa 2,5 m to się nie dobiło :)
maniacdh Ja nie piszę że duro lepsze.... Zresztą koniec gadania o duro... a więc Za ile można taki widelec wtyrwać i czy rzeczywiście jest tak miękki??
no ja mogę wyrwac ze 2001 za 400zł nieporysowane 2miechy temu po serwisie wymieniane wszystkie uszczelki i olej to się chyba opłaca a i nie zjakiejś aukcji tylko z ręki do reki
moj kolega ma taki kurwa nie wiem jak jest z regulacja twardsosci ale jak przewiazlem sie na nim to hujnia byl tak mieki ze wjezdzajac na kraweznik nic nnie czylem a jak chcialem zrobic bunnego tonie dalo rady bo sie caly chowal
sprzedam nintendo DS korki nike obrecz sun rims gg 5541451