Chce kupic platformy, zastanawiem sie nad northshore pancake bo chce pdaly do 90zl czy to dobry wybor , czy moze lepiej kupic fishbone? Dla ulatwienia dodam ze chce sie teraz przezucic na trial /dual .
ja za swoje pancake'i dalem 65zl. mam je od zeszlych wakacji. trzymaja sie swietnie. tylko jednego pina zgubilem. od czasu do czasu trzeba tylko luz skasowac, ale to nie problem.
fer: rozdupcyles mine teraz. Te DaBomby za 99 zeta nie rozina sie niczym od fishbonow chyba. Tzn. nie jestem na 100^% pewien, ale kij z tym. Pewne jest jedno: nie sa warte swojej ceny. Za ok 60 zeta wellgo beda niezastapione, powyzej mozesz zaszalec :) Z DaBomby to tylko te za 299 zeta. W **** kosztuja, ale ja pierdole jak sie to tzryma nogi... SPD prawie. Ale cena je zabija...
Bierz fishbony sa najlepsze nie skatujesz ich w dwa lata najwyzej ci z 2 piny wyleca! luzow tez na pewno nie zlapia, sprawdzone i w miare tanie! POLECAM
chcesz tani napinacz? pisz! nowe! niezle! niedlugo foty!!!
Wellgo. Są najlepsze, sam na nich jeżdze! oś stalowa i wogóle wypas. Jesli raz złapiesz luz a później jest dobrze skręcisz to już nie złapią później! Fishbony sa do dupy! Szybko się rozlatują i wogóle to syf! Wellgo możesz kupić w mkbiku
a ja właśnie nie polecam fishbonow, fatalne wykonanie, juz lepiej noname'y za 3 dychy. miedzy nimi a dabombami jest kolosalna roznica, jak masz kase to bierz te dabomby, ale wellgo sa rownie dobre. tylko ze nie kazdy lubi czerwony ;) ale one w czarnej wersji tesh chyba sa.
A ja polecam nowy model Azonica. Te pedały są nieziemskie. Dobre tez są Funn ale Pancake moje dają radę:P Mi chyba z 30 pinów już wypadło i wyczerpałem cały zapas zapasowych:P
co to będzie.........:P
ej staryt po cholere masz wydawac 90 zl?? \To chyba juz nie masz na co kase marnowac, wez sobie za 65 zl wellgo ktore sa wyjebiste a za reszte idz na piwo i bedzie lepiej :)