ahh pamietam mego pierwszego gt outposta byl to 97 rok i w sumi pierwszy lepszy rower, wczeniej przez 3 lata mialem rometa jakiegos ale na kolkach 24 cale
ja tu chyba jeżdźe najkrucej :) MIESIĄC mam Gianta bez amortyzcji ale po zimie kupóje Dengerous Mike lub Giant AC ja jeżdźe DH jeżdźe na skrzycznym kaskadą albo trasą FIS moje umiejętności rosną szybko ale jeszcze dużo mi brakuje do Josha Bendera :) często trenuje. Macie jakieś wskazówki na temat DH i treningu DH ????
No ja jeżdże już ponad 7 lat ale najpierw to było ortodoksyjne XC (wiadomo pierwszy goral - wycieczki pozniej jakies starty), potem zacząłem stwierdzać ze to nie dla mnie i bardziej sie skupilem na czerpaniu przyjemnosci z jazdy. Ekstremalnie jezdze od 2 lat ale nie gardze wycieczkami mimo 18 kg roweru.
Ja na MTB od 97 roku włącznie, więc kończy się już 9-ty sezon. Oczywiście standardowo najpierw samo xc, potem 2000-2001 pierwsze kroki w dualu, wielki wpierdol na pierwszym 4x-night w 2002 :)) no i dalej już się kręci coraz fajniej.
Jakies 11 lat (a stary nie jestem :P) , z czego DH 5-6 lat :).Wlasciwie to fr bo w okolicy nie ma jakichs porzadnych pagorkow - chociaz od 2001 jezdze w gory wiec wtedy jest dh (zaliczylem 1 caly sezon pucharu polski 2003 w dh i po 1 wyscigu w 2002 i 2004 :) ). No a w tym roku jak cos bedzie w gorach to postaram sie startowac :).