Witam. Mam pewien pomysł. Otóż pomyslałem sobie że można jeździc na nartach w rowerowym fulu. Czy to jest bezpieczne? Czy bede wyglądał na dałn? Co o tym sądzicie? Z góry dziękuje.
hehehe. Czemu niby miałbys wygladac jak dałn? Moze byc troche zimno bo narciarski ma wiecej gabki. Bezpiecznie napewno będzie. We włoszech widzialem jak koles sobie smigal w orzechy rowerowym :] i jeszcze na nim miał naklejki mongoosa i raceface'a :)
koło przod: DoubleTrack,Dt championBlacmShimano m475
I widelec CMP (jak nowy)gg 9669817
Dlaczego nie? niedawno widziałęm program w TV gdzie miali ludki zjechhać na rowerze później na sankach a póżnie snowboardzie z lodowca i ubrali ich w full bravo i zbroje 661
Jak dla mnie to kaski narciarskie nie zapewniaja pelnej ochrony ...
Na morde polecisz to ta doczepiana garda odpadnie pewnie ; ].
Na nartach smigam bez, ale moze w tym roku zabiore ze soba :) ...
Pozdrawiam
Na nartach smigalem w orzechu 661 a pod tym czapeczka cienka,3 lata temu jak sie na deske rpzesiadlem(nie zaluje)jezdzilem tez w orzechu tyle,ze bela a w tym roku bede w ff bella tez jezdzil. da rade wcale to nie ogranicza widocznosci.pzodro6000
ja w austrii widzialem kolesia w ff, ale chyba motocrossowym :) sam mysle czy nie sprobowac, ale na nartach raczej jezdze spokojnie (8 dych nie przekraczam :P )
moim zdaniem ff na narty raczej nei pasuje bo o ile na trasie dh jedziesz prosto i patrzysz tylko przed siebie, na nartach/desce jeździsz slalomem i musisz uważać na innych, w ff będzie ciężko
Ja w austrii widziałem kolesi na deskach w Uvexach..a w sklepie na lodowcu sprzedają FF... mają trochę inną konstrukcję... ale bez problemu da się w tym jeździć :)
Wiecie co ???? Wszyscy co mają Full Face weźci je na narty czt snowbord i zrobimy taką nową mode :)))))))) CO ???? Będzie ok i dla nas będze lepiej bo 1 kask na cały rok będziemy mieli !!!!!