DC++ huby
DC++ huby
czy ktos kto korzysta z DC++ moglby mi powiedziec skad zassysa filmy rowerowe?chodzi mi glownie o redbull rampage :)
z gory dzieki
z gory dzieki
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
exs.no-ip.org - ale od jakiegos roku tam trzeba miec minimum 10 filmow w obrazach i spakowanych a do tego trzeba sie zaregowac bo jest haslo:/Ale filmow jest duuuuuzo.
clonehub.czhub.org - jakis czeski i tez duzo filmow ale nie tak duzo jak na exs.
clonehub.czhub.org - jakis czeski i tez duzo filmow ale nie tak duzo jak na exs.
first learn to be humans then learn to ride bike!!!
nie znacie jeszcze jakichs hubów, na których siedzi dużo ludzi jeżdżącycha na bikach?
Chcę se zassać double down, na ex hubie jest mało ludzi, a z gościem, który to ma klient nie może nawiązać połączenia. Na część hubów nie mogę wejść, bo mam za mały dysk => share ok 7 GB incl. płytka dvd.
Z emule nic nie zassam przez ten share, poza tym jestem mam neta per lan i na servie jest jakiś firewall, przez co prog łączy się z mało czym. (Czytać - nie umiem tego skonfigurować :P)
Moze jakieś propozycje?
Chcę se zassać double down, na ex hubie jest mało ludzi, a z gościem, który to ma klient nie może nawiązać połączenia. Na część hubów nie mogę wejść, bo mam za mały dysk => share ok 7 GB incl. płytka dvd.
Z emule nic nie zassam przez ten share, poza tym jestem mam neta per lan i na servie jest jakiś firewall, przez co prog łączy się z mało czym. (Czytać - nie umiem tego skonfigurować :P)
Moze jakieś propozycje?