stx rc. jest pod 8, ale obsluguje tez 9. moja, z ogromnymi luzami i polamanym kolkiem pracuje swietnie. mowiac krotko - stara ale jara. szukaj na alegro, za 30 zl mozna wyrwac w dobrym stanie.
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
no wyjebcie na przezutke 100 zl albo 150 pierdolniesz raz i przezutki nie ma po **** ci 9 biegow co ty w xc jezdzisz kup sobie jakoms starom przezutke z 2000 r nowom nieraz na allegro mozna wyrwac albo w dobrym stanie i luz
to co nikt nei chce lykna 105 ( model wyzszy od tiagry ! ;] ) sprawnej dziala pod 8 i 9 tez obsluzy , bez luzu , uzywana w szosie ( nie zdazylem do swojego zamontowac ;] ) 70 zl z przesylka ! :)
Paczek temat jest o przerzutkach... :/
Osobiscie mam deore i nie polecam, 2 x byla w serwisie i sama przeskakuje, strzela, ale mozliwe ze to juz ze starosci ;]
Ja sądze że za ten budżet to alivio. Jest stosunkowo pancerna bo metalowa mimo długiego wózka starcza na naprawdę długo! Jesli masz kasetę szosową to może Sora rzeczywiście. Będzie na pewno wytrzymalsza
Ej a ja mam taką sprawe... Jakie zestopniowanie zębów obsłuży Tiagra?? Przez zime robie sobie naped (aktualnie singiel) Mam w szufladzie blat 44 zęby i wsumie chcialbym wpakować kasete 11-23 ale nie wiem czy to nie bedzie tak na styk i na najwyzszym biegu nie bedzie juz zbyt luźna przerzutka. Gdybym miał z przodu dwa blaty mógłbym spokojnie każdą kasete MTB wrzucić. Ale dobra nie bede mącił w głowach... Czy ktoś ma kasete 11-23 z tą przerzutka?? Jak to działa??