Z dupy 2 - filmik street
Z dupy 2 - filmik street
co tu duzo pisac... powstal kolejny filmik, mam nadzieje, ze chociaz troszke lepszy od poprzedniego - ale o wszystkim dowiecie sie juz w trakcie
milego ogladania :D
ftp://rider:freerider@153.19.35.112/MTB ... Zdupy2.avi
milego ogladania :D
ftp://rider:freerider@153.19.35.112/MTB ... Zdupy2.avi
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ten filmik zeczywiscie ejst z dupy.1 czesc bardziej mi sie podobala.pozatym ten film bardziej mi pzrypominal solowy wystep Ryys'a.
ale ogolnie to mzoe byc.ale jak juz koledzy wyzej wypisali trzeba bylo pojsc na jakosc a nie ilosc
pozdro
ale ogolnie to mzoe byc.ale jak juz koledzy wyzej wypisali trzeba bylo pojsc na jakosc a nie ilosc
pozdro
pinkbike-to nie smietnik...zanim dasz tam fote dokladnie to przemysl...
na jakosc niestety wplyw mam maly, ogranicza mnie aparat... co do miejscowek to owszem, raczej podobne, tylko probowalem na nich wiecej zrobic. z filmem chcialem zdazyc przed zima (co mi sie udalo) ale owszem, mialo to wplyw na ilosc materialu. cieszy mnie, ze niektorzy zauwazyli progres :] mam nadzieje, ze nastepna czesc bedzie lepsza, chociaz poki co nie narzekam
jak zobaczyłem, że 5min, i to samego streetu to pomyślałem, ze bedzie nudny, a sie myliłem. Film bardzo mi sie podobał, muza też. Do montażu nic nie mam, bo sam bym lepiej nie zrobił, jakość nie jest najgorsza, wazne ze cos widac.
dwa skarby razem http://img105.imageshack.us/my.php?image=dsc00032qu9.jpg
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: