Filmik kiepsko nakrecony ale fajna jazda.Szkoda tylko ze w kolko to samo prawie. Ale z czasem pewnie rozne inne rzeczy dojda. W sumie to zapisalbym sie na korepetycje z pedal kicka :). W kazdym razie mam podobnego kota a jak na takiej karuzeli pokrecilem mlodszego brata mojej dziewczyny to wymiotowal :P.Niezly speed - wsadzilismy sobie klapki pod plecy zeby nam rurka w plecy nie wchodzila :>
wg mnie poziom kiepski, wiekszosc filmikow jakie widzialem do tej pory miala lepszy poziom. triki z dupy i zero stylu. jedyne co mialo styl to kot bo wyrazil swoja opinie z ktura sie zgadzam
Surowy - spx, wpadasz to cie naucze :P a najlepsza opcja jak siadasz na obwodzie takiej karuzeli, nakrecasz sie i odpadasz, mozna sie niezle poturlac :D
mi sie bardzo filmik podoba :) jedna z lepszych polskich produkcji ostatnich miesiecy. widac ze nie koncentrujecie sie tylko na jednym triku a staracie sie kombinowac gdzie sie da :] muza swietna montaz jest dobry, sceny nie za dlugie ani za krotkie, umiejetnosci tez rosna. tak trzymac!