Zawody we Wrocławiu ...
-
- Kontakt:
hofek nie pierrdol bo ci zajjebie,to ty nie potrafisz jezdzic masz dj2 i go polamales to swiadczy o tym ze nie umiesz jezdzic bo jak bys umial to by ci nie pekl,ja jezdze na zwyklej stalowej ramie i zwyklym osprzecie i nic sie nie dzieje,a ty tylko jezdzisz i kozaczysz jaki to ty dobry jestes,i jeszcze ten twoj mielec na ley toya zrobiony... ile razy juz go spawales?
POZDRO 600 !!!
POZDRO 600 !!!
-
- Kontakt:
A powiedzcie m idrodzy koledzy ktorego to jest wielka willa kolo gazociagu nad odra na biskupinie niedaleko HOW stanica. Sie tam wozilem i patrze a tu podlewaja ziemie, pewnie mysla ze tu im kwiatki wyrosna jak bedzie wysoko posadzone na takim tam wiecie hopku czy hopce, powiedzcie
Z matki obcej; krew jego dawne bohatery,
A imię jego będzie czterdzieści i cztery.
A imię jego będzie czterdzieści i cztery.
no nie wiadomo czy wroce, jak czycha na mnie grozny rowerzysta (nie jeden bo Miller i Rudy i Adrzej Matrix(tm)) takwiec naprawde nie wiem czy wroce.
A moze by tak zamiast bicia jakis contest na rowerach , bo zapewne wazysz ponad 75 kg. Tak po wakacjach albo jak Waldek przyjedzie do Wroclawia przed szklarska to bede, to moglibysmy se sprawdzic sile i moce rowerowe, akurat bede juz sie wbijal na raile jakies niewielkie i dostane sprocketa nowego i wachacz jednoczaszowy. A jak nie to i tak przyjade wezme z domu bmxa , ok?
Pojade do Hradca pocwiczyc specjalnie ,zeby Ci dorownac, i mozemy pyknac jakiegos streeta albo cos takiego. Pasuje?
A moze by tak zamiast bicia jakis contest na rowerach , bo zapewne wazysz ponad 75 kg. Tak po wakacjach albo jak Waldek przyjedzie do Wroclawia przed szklarska to bede, to moglibysmy se sprawdzic sile i moce rowerowe, akurat bede juz sie wbijal na raile jakies niewielkie i dostane sprocketa nowego i wachacz jednoczaszowy. A jak nie to i tak przyjade wezme z domu bmxa , ok?
Pojade do Hradca pocwiczyc specjalnie ,zeby Ci dorownac, i mozemy pyknac jakiegos streeta albo cos takiego. Pasuje?
TwoFourPlayer
OBRECZ BFR 24"x48h-90zl,Kolo tyl 24" piasta dmr revolver -260zl
OBRECZ BFR 24"x48h-90zl,Kolo tyl 24" piasta dmr revolver -260zl