no to zalezy jaki big hit jesli comp albo wyzszy model to oczywiscie bije on na glowe bullita no ale nie jestem obiektywny bo uwazam ze spece sa najlepsze i nie zgadzam sie z cielakiem bo sa takze ladniutkie.
witaj
ja mam bullita i jest spoko. Wszystko zależy do czego chcesz urzywać ten rower. Bullit jest rowerem mniej wyspecjalizowanym :) tzn all around a big hit to maszyna stworzona praktycznie do jazdy w dół, na ktorej ciezko jest podjechac. Bullitem mozesz pojechac na miejscowke odległa o 30 km i posmigac na hopach i ns-ach i jeszcze wrocic. Własnie dlatego mam bullita.
Ja jezdze tylko w dol i mam bullita. Mialem okazje przewiezc sie na BH. Podoba mi sie to ze ma male kolo z tylu... Powiem Ci ze troche trudna decyzja ale bullit moim zdaniem jest solidniejszy. I jeszcze jakbys zalozyl z przodu monstera to masz chyba najbardziej klasyczny rower do FR...
big hit jest codowny, sztywny bocznie, santa jest strasznie wiodka bocznie. w big hicie masz rozne ustawiania progresji i skoku. pozatym watpie by sant wytrzymala 360 z dropa jak robi daren, by sie jej wachacz w supelek zawiazal:)
Wprawdzie na Sancie nawet nie siedziałem, ale miałem do czynienia ze speckiem.... to są rowerki...wymarzona geometria, świetne prowadzenie...i ta sztywność... ja sie do BIG HITA przymierzam i tez polecam:) lepsze to na teren niż LF Dragstar:P z duraczem:P
Eee... pisze:big hit jest codowny, sztywny bocznie, santa jest strasznie wiodka bocznie. w big hicie masz rozne ustawiania progresji i skoku. pozatym watpie by sant wytrzymala 360 z dropa jak robi daren, by sie jej wachacz w supelek zawiazal:)
Niesadze. No chyba ze ktos nie umie jezdzic z wyczuciem i tak mocno rowerem zakreci ze w momecie ladowania jeszcze rower bedzie szedl bokiem. Wtedy inne rowery tez padlyby... A tak w ogole to widzial ktos peknieta sante? Ja nigdy. A jak ktos ma zdjecia to moglby podac link?
A mi wydaje sie ze gosc sie wyjebal wiec sie nie liczy. A wyjebal sie bo na oponach widac swieze blotko (nikt nie powie mi ze wracal na tym do domu) a gorna rura wahacza jest obtarta. Moim zdaniem 100% ze gleba.
Jeździłem na bullicie...złożonym pod dh..poprostu zajebiście lekki full...poprostu miodzio, no i jeszcze 5 element to nie fox rc...powiedzmy sobie szczeże...jezeli zależy ci na wadze to weź bullita jeżeli nie to się zastanawiaj...