Kraków nie dla rowerów?? MASÓWKA

marcoch
Kontakt:

Post autor: marcoch »

sobota o 16 !! jak dla mnie spoko !!
MÓJ BAJK :)
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=244078
_Outsider
Lokalizacja: Kielce, a w weekendy Wolbrom tudzież Kraków... światowy człowiek jestem:P
Kontakt:

Post autor: _Outsider »

Hmmm.. dawno nie zaglądałem na forum... widze że topic się rozwinął.. jedna uwaga co do tej petycji.. te ostatnie linijki to troszkę wyglądaja jak groźba:).. Ogólnie cała petycja brzmi świetnie! Co do masy to coprawda nie jestem z samego Krakowa ale postaram się zjawić z kumplami coby złożyć kilka podpisów!!:D W końcu każdy jest "na wagę złota"!:) Po takiej akcji nie ma szans żeby nie cofnęli tej ustawy;D A co do tego ogłoszenia o masie, to można podrukowac takie "mini ulotki" i rozdać w tygodniu każdemu roweżyście jakiego się spotka:-) Bo ogłoszenia nie wszyscy czytają... sam bym się chętnie do akcji ogłoszeń włączył, ale po pierwsza czas zupełnie mi na to nie pozwala, a po drugie nie mieszkam w samym Krakowie;-)
Rozyeb Team Wolbrom | Extreme-Bike shop Wolbrom
Yuen
Kontakt:

Post autor: Yuen »

Mi pasuje sobota! Bede na pewno. Tylko btw zbieramy sie na rowerach, czy noznie?
Pro rider^^
-MichaL-
Kontakt:

Post autor: -MichaL- »

No proste ze na rowerach.
Przynajmniej tak mi sie wydaje.
AMOEBA
Kontakt:

masa

Post autor: AMOEBA »

to dokładnie gdzie ta masa??? Rynek główny??? myśle że powinno sie udać =D może wpadniemy z kolegami ale bez bików/...
_Outsider
Lokalizacja: Kielce, a w weekendy Wolbrom tudzież Kraków... światowy człowiek jestem:P
Kontakt:

Post autor: _Outsider »

No skoro masa to chyba oczywiste, że na rowerkach:) W końcu potem trzeba będzie zrobić rundkę po mieście i przyblokować kilka autobusów MPK:P A dokładnie proponuję spotkać się przy skarbonce na rynku głównym...
Rozyeb Team Wolbrom | Extreme-Bike shop Wolbrom
mongoł dh
Kontakt:

Post autor: mongoł dh »

ja bede napewno ale nie na swoim rowerku bo go jeszcze nie złozyłem ale na krosówce chyba tez moge wpaść
gg 7797769
http://www.pinkbike.com/photo/1001540/
http://www.pinkbike.com/photo/1001541/
q[]-[]ta
Kontakt:

Post autor: q[]-[]ta »

Ludzie z gory przepraszam ze tak OT, ale musze sprzedac rower i nie wiem ile on jest warty, wiec jak byscie mogli mi pomoc :

Rama : chinka 15 calowa , alu 7005
Amor : Z1 dual qr 20 , skok 110mm, amor z roku 99 , ale kupiony w 2004,, w marcu, 2 lata gwarnacji, z papierami,
Kiera : Race Face DH [ ten najwyzszy model ] z dozywotnia gwarka ]
Mostek : roox Danny's MXC , [ pomaranczowy ], niestety pekniety, ale jak ktos chce wzucam za niego DT swiss Onyx DH
Kola: Przod : piasta Da bomb 20mm , Szprychy Dt swiss, Obrecz, Mavic D519
: tyl : Quando , Mavic D521 , Dt swiss
Korba : sugino Dual Drive , + 2 Rockringi, I napinacz pod rurke,
Przezutka : 2 tygodniowa Deore,
Manetka : Deore LX
Hample : magura Louisa z tarczami 160mm i nowymi klockami
Lancuch : nowiutki X connect
Stery : ritchey
Support : shimano LX
Pedaly : wellgo czerowne
Kaseta : nowka Suntour 9 zedow...

Z gory sorry za zasmiecanie topicku, ale duzo ludzi czyta, i moze ktos mniej wiecej wie ile to moze byc warte...

Sorry
q[]-[]ta
Kontakt:

a tak BTW, robienie burdy gowno wam da...

takie sprawy trzeba zalatwiac pokojowo, nie mozna robic wiochy, bo wtedy juz napewno sie nie zgodza, jak zobacza, ze wpadacie i blokujecie im autobusy...

Stwierdza ze nie warto z wami nawet gadac, i bedzie jeszcze gorzej...

takie jest moje zdanie

Np; koles z mojego osiedla, zostal napadniety, i sprawcow zlapano, no ale ze on sie jeszcze przed procesem w jakas burde wdal, zostal aresztowany to cala sprawa zwrocila sie przeciwko niemu... i teraz nie dosc ze ma przejebane, to nawet odszkodowania nie dostal
ziemniak
Kontakt:

Post autor: ziemniak »

kurde no sobota godzina 16 najgorszy czas jaki może być
no coż trodno ale raczej na 100% mnie nie będzie
www.mud-brothers.com
Cosmos
Kontakt:

Post autor: Cosmos »

q[]-[]ta czytales w ogole ten temat?? bo jakos nie widac po Twojej wypowiedzi... jaka burda?? o co Ci chodzi?? mamy plan wlasnie to pokojowo zalatwic, zlozyc petycje w Radzie Miasta, przedstawic mediom (gazetom i tv a to sie w piatek zrobi :)) wiec to raczej jest w porzadku?? nastepnym razem nie pisz bzdur skoro nie wiesz o co dokladnie chodzi... poza tym pytania a propos sprzetu to w innym dziale
http://cosmos.pinkbike.com/
q[]-[]ta
Kontakt:

Nie do konca przeczytalem bo brak cennego czasu:P ale ostatnie wypowiedzi tak lekko zalatwywaly, no ale nic, a co do roweru, to wybacz, ale pilnie mi ze sprzedaza, a tutaj ten topic duzo osob czyta,

a jesli ci urazilem to szanownie przepraszam:D
groochas
moderator
Kontakt:

Post autor: groochas »

gruszka bedzie :D Mud Brothers będą :P
Qcor
Kontakt:

Post autor: Qcor »

dopier oteraz przeczytalem topic- i to tylko 1 daw posty.
I tak jak napisales ze kierowcy juz omijają przystanki jak stoją rowerzyści to pomyslalem sobie ze moze wy za duze bydlo robicie co? Moze jak do autobusu wwala sie naraz 5 kolesi (nie wspomne ze ubłoconych i wogole ) to zeczywiscie moze to robić nie najlepsze wrazenie... co innego jeden kolo ale cala banda z rowerami - babcie moga faktycznie miec wąty do tego i je rozumiem!
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1075066
Cosmos
Kontakt:

Post autor: Cosmos »

Ale najciekawsze jest to ze te "akcje" typu nie zatrzymywanie sie na przystankach itp to zaczely sie niedawno a od dluzszego czasu jest spokoj w autobusach... przynajmniej jak ja jestem i paru znajomych to dbamy o kulture... no nic podpis na pewno zloze a na masowke to sie zobaczy bo to w tej chwili drugorzedna sprawa...
http://cosmos.pinkbike.com/
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

Cosmos slusznie mowi ze nam glownie chodzi o pokojowe zalatwienie sprawy.przeczytajcie ten temat i lepiej go zaakceptujcie

http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?t=2114

a co do petycji to zostala poprawiona (m.in.przez prawnika- dzieki Bartboy!!) i wyglada troche inaczej.jakby ktos chcial to moge podeslac
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
szampon
Kontakt:

Post autor: szampon »

wedlug mnie jezeli planujecie mase i podpisy w sprawie MPK to wydaje mi sie ze powinniscie sie powstrzymac od blokowania autobusów.
mnie raczej nie bedzie bo nie mam rowerku a na nowy czekam
piotrex
Kontakt:

Filip czy widziales zebym ja tu pisal o blokowaniu autobusow??to Oni nie ja :) ale w sumie masz racje..ZADNYCH BLOKAD BO CALA AKCJE BEDZIEMY SE MOGLI O KANT DUPY ROZBIC!!!!
piotrex
Kontakt:

a tak wogole to nie wazne czy bedziecie na rowerach czy nie-wazne zebyscie byli!!!!
ODPOWIEDZ