muza na impre
muza na impre
no więc tak potrzebuje jakiś fajnych kawałków przy których można sie pobuja :D zwałowe kawałki milewidziane... mam juz troche disco polo, i normalnych kawałkó... ale licze na was(hip-klop odpada)
http://www.pinkbike.com/photo/885826/ - łower (dlaczego tu niema wolności słowa?)
Ja nie wiem,jak ja robie impreze to mam z reguły około 40 gb muzyki na dysku a nie kilka marnych kawałków.Sądzisz ze kazdy kto przyjdzie do ciebie bedzie lubil techno,jakis trance i disco polo ? a co z tymi ktorzy lubia dobry hip hop?Pomyśl o tym.Poza tym ciezko Ci bedzie trafic w gusta kazdego kto bedzie na imprezie.Znajac zycie muzyka bedzie wazna przez pierwsze moze 2 godziny ,pozniej nikt nie bedzie w stanie jej sluchac <lol>
'Wszystko zaczyna sie w glowie' - Arnold Schwarzenegger.
tak ale ja wiem że moje towazystwo nie lubi hip-hopu - chociaż dobra Paktofonika nie jest zła... a tu chodzi o zabawe a nie o to czy to będzie techno, R&B, disco polo, sznty, czy też FOLK... poprostu prosze o podanie jakiś kawałków takich fajnych według was...
http://www.pinkbike.com/photo/885826/ - łower (dlaczego tu niema wolności słowa?)
arka satana z www.kicz.org jak chcesz jakieś zwałowe <lol>
http://www.pinkbike.com/photo/?op=view&image=605497 letni lans :D
-
- Kontakt:
a ja jak jestem na imprezie i sie konkretnie SSSfazuje to mi hip hop bardzo odpowiada czy jakies techno bo tak glowa sie sama smiesznie rusza :P
a jak nie hip hop na impreze to co wioletta willas?? :> to jakiej ty muzyki na imprezach sluchasz??MAFIOISO pisze:tak ale ja wiem że moje towazystwo nie lubi hip-hopu
ja nie myśle co mówie , ja mówie co myśle , talent daje iskre samoistnie zabłysne
-
- Kontakt:
Kalwi and Remi - Explosion (DJ_Theo_Club_Rmx)
Freestylers feat Pendulum - Fasten your seatbelt
Nightwatchers - Insomnia ( club rmx )
RMB - Reality
RMB - Spring ( orginal full version )
Nie nie bede wypisywal bo do wieczora bede pisal ;p
Moge ci zagrac audycje live exclusive for u @160kbps o ile masz szybkie lacze i winampa...
Ja bym zaczal od oldskoolowego eurodancu, potem wkrecil delikatny trance, przeszedl do clubbu i bardziej rozkrecajacych kawalkow, potem hardstyle, rave---> hardcore---> gabber---> terror---> speedcore! - jak juz wszyscy padna to happy hardcore cale rano nio i end of party ;]
Freestylers feat Pendulum - Fasten your seatbelt
Nightwatchers - Insomnia ( club rmx )
RMB - Reality
RMB - Spring ( orginal full version )
Nie nie bede wypisywal bo do wieczora bede pisal ;p
Moge ci zagrac audycje live exclusive for u @160kbps o ile masz szybkie lacze i winampa...
Ja bym zaczal od oldskoolowego eurodancu, potem wkrecil delikatny trance, przeszedl do clubbu i bardziej rozkrecajacych kawalkow, potem hardstyle, rave---> hardcore---> gabber---> terror---> speedcore! - jak juz wszyscy padna to happy hardcore cale rano nio i end of party ;]
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
tak swoja droga hip hop to kultura a rap to muza wiec nie rozumiem tego stwierdzenia ale sam do tego doprowadzilem piszac ze czasem slucham hh ...a to nie logiczne :P oj sfazujcie sie i sami cos zaspiewacie :Pquake pisze:HH na imprezach nie toleruje za bardzo...
jak cos to Rap
ja nie myśle co mówie , ja mówie co myśle , talent daje iskre samoistnie zabłysne
tu masz spoko plytek kilka:
ed2k://|file|VA.-.Funky.Disco.Vinyl.House.2005.vol.1.[djw].(osloskop.net).rar|114403942|8B54B05EEEFCBD9226939BA2ADCFE440|/
ed2k://|file|VA.-.Funky.Disco.Vinyl.House.2005.vol.3.[djw].(osloskop.net).rar|179706395|94A759DD53384C5D48FB132E883AB3F4|/
ed2k://|file|VA.-.Funky.Disco.Vinyl.House.2005.vol.2.[djw].(osloskop.net).rar|186557390|E2455B37ABEE4BEF0A95055D9ED02B3A|/
polecam jeszcze Hed Kandi- Disko Kandi 5.03 , szczegolnie druga plytka, ale wersja 5.04 to juz zupelnie co innego :p no i do tego jakies mniej ambitne: manieczki itp. jeszcze zalezy od towarzystwa ale w tym co podalem jest pare kawalkow ktore sie chyba wszystkim, ktorych znam podobaja. milej zabawy :p
ed2k://|file|VA.-.Funky.Disco.Vinyl.House.2005.vol.1.[djw].(osloskop.net).rar|114403942|8B54B05EEEFCBD9226939BA2ADCFE440|/
ed2k://|file|VA.-.Funky.Disco.Vinyl.House.2005.vol.3.[djw].(osloskop.net).rar|179706395|94A759DD53384C5D48FB132E883AB3F4|/
ed2k://|file|VA.-.Funky.Disco.Vinyl.House.2005.vol.2.[djw].(osloskop.net).rar|186557390|E2455B37ABEE4BEF0A95055D9ED02B3A|/
polecam jeszcze Hed Kandi- Disko Kandi 5.03 , szczegolnie druga plytka, ale wersja 5.04 to juz zupelnie co innego :p no i do tego jakies mniej ambitne: manieczki itp. jeszcze zalezy od towarzystwa ale w tym co podalem jest pare kawalkow ktore sie chyba wszystkim, ktorych znam podobaja. milej zabawy :p