Wała dla Kanara...
Mnie kiedys zlapali na dworcu w legnicy. Przechodzilem przez tory w miejscu niedozwolonym (teorytycznie), ale znak na bramce nie byl widoczny no byla obrocona o 180* (otwarta) a znak na torach ujebany kurzem i smarem, po prostu ni ***** nie dalo sie zobaczyc przekreslonego ludzika. Dwoch skurwysynow (sokisci) schowali sie za winklem i jak konczylismy przechodzenie, to dziendobry 50 zeta idziemy spisac wasze dane. Macie 7 dni na oplacenie mandatu. W przeciwnym wypadku sprawe skierujemy do sadu rejonowego (chyba). To bylo pod koniec wakacji, do dzisiaj nie zaplacilem... Na razie mam spokoj.
Jeszcze sie pyta jak uniknac placenia kary...
Cholera, czlowieku trzeba bylo kupic bilet - zadnej kary bys nie dostal!
W takiej sprawie jestem za MPK, ale jezeli chodzi o wozenie rowerow to nie. Jednak da sie to zalatwic - rozpinasz lancuch (spinki np. srama polecam).
A czemu zabronili?
Bo jak byla masa zeby tego NIE wprowadzili, to zrobiliscie takie cholerne bydlo ze sie im nie dziwie.
End...
Cholera, czlowieku trzeba bylo kupic bilet - zadnej kary bys nie dostal!
W takiej sprawie jestem za MPK, ale jezeli chodzi o wozenie rowerow to nie. Jednak da sie to zalatwic - rozpinasz lancuch (spinki np. srama polecam).
A czemu zabronili?
Bo jak byla masa zeby tego NIE wprowadzili, to zrobiliscie takie cholerne bydlo ze sie im nie dziwie.
End...
Nie kupowanie biletów to jest zwykła kradzież, popierdoliło was (w większośći)?? Jak któremuś zajebią rower to jest wielkie halo, a wy możecie państwo okradać?? Tak samo, jak byś przyjeżdżał na stacje tankował i spierdalał, "przecież nie będę płacił 4pln za litr...".
Jesteście żałośni- Ci którzy się ze mną nie zgadzają... :/
Jesteście żałośni- Ci którzy się ze mną nie zgadzają... :/
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=641699
Hope dzięki za rade...ale tak sobie pomyślałem i ten kto jeździł sego czau w krk w lesie wolskim że tyle ich już nakradłem że te 70 zł to pikus.. Całe wakacje 2004/2003 jeździłem dzien w dzień z 10 razy autobusem linii 134 nie płacąc biletów...wychodzą jakieś nie botyczne sumy przy których to 70 zł to...to były czasy....dzięki za porady i komentarze pozdro...
http://www.pinkbike.com/photo/924780/
naaakurwiaj!
naaakurwiaj!
-
- Kontakt:
ja jak bylem mlody to czesto jezdzilem bez biletu bo takie gnojka to zawsze puszczali :p ale w koncu przestali puszczac, dostalem pare mandatow, za kazdy zaplacilem, raczej z poczucia obowiazku i odpowiedzialnosci (dobrze mnie rodzice wychowali :p) niz ze strachu przed konsekwencjami. ostatnio mnie zlapali jakies 4 miechy temu i dopiero do mnie dotarlo ze jadza bez biletu, przy natezezniu kanarow jakie jest w moim miescie to po prostu glupota... a TobieKrakus_dh radze po prsotu zaplacic i miec z bani.
Xxsin Może mnie trochę poniosło, ale jeżeli koleś się chwali ile razy to jechał na gapę, to jak dla mnie nie jest to powód do dumy i radości, równie dobrze móglby się chwalić ile razy wyniósł czekoladę ze spożywczego... :/ Taka sama kradzież... Szkoda słów!
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=641699