Nowa firma = nowe ciuchy...
-
- Kontakt:
najlepiej z gola baba na plecach (duzych rozmiarow wysunek a baba szczuplutka fajniutka :P) nei no zartuje a kolory to szary cos takiego zeby nei mozna bylo w nocy wypatrzec jak bedziesz sobie smigal pozno :P zeby cie dres nie zobaczyl jak chcesz posmigac noca ... albo policja
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
wg mnie kolory bluz:
czarna w białe lub jasno-szare tribale lub płomienie(ale jakoś subtelnie)
to samo, tylko, że bluza szara(ciemna) i czarne dodatki.
materiał jak już ja i inni pisali poliester i dużo rozmiarów.
jeżeli jest sens robienia rękawiczek, to grube wstawki.
bluzy long sleeve, a nie 3/4, bo się ciężko ręka w łokciu zgina(bluza lekko łapie za łokcie)
na bluzach napis FREERIDER(otoczony płomieniami i jest baja)
czarna w białe lub jasno-szare tribale lub płomienie(ale jakoś subtelnie)
to samo, tylko, że bluza szara(ciemna) i czarne dodatki.
materiał jak już ja i inni pisali poliester i dużo rozmiarów.
jeżeli jest sens robienia rękawiczek, to grube wstawki.
bluzy long sleeve, a nie 3/4, bo się ciężko ręka w łokciu zgina(bluza lekko łapie za łokcie)
na bluzach napis FREERIDER(otoczony płomieniami i jest baja)
-
- Kontakt:
spodenki to zajefajny pomysł (mogłyby być takie jak robi cannondale, żeby w jajca nie uwierało:), rękawice to byłyby dobre grubsze, nie tak jak 661.
Jeszcze jedno pytanie- to ma być z założenia seria FR DH 4X czy ogólnie, tzn. różne do różnych rodzajów jazdy?
sorry jeżeli coś powtarza ale nie chce mi się czytać tylu postów :)
Jeszcze jedno pytanie- to ma być z założenia seria FR DH 4X czy ogólnie, tzn. różne do różnych rodzajów jazdy?
sorry jeżeli coś powtarza ale nie chce mi się czytać tylu postów :)
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...
u DunCon'a ( www.duncon.pl ) można kupić zajebiste spodenki do FR Azonic'a model: Catalyst za 270zł
http://www.duncon.pl/img/24_2_1223_cats ... _large.jpg
http://www.duncon.pl/img/24_2_1223_cats ... _large.jpg
-
- Kontakt:
http://orangebikes.com/clothing/default.php#dh
coś takiego (team jersey) tylko z krótkimi rękawami też (byle nie 3/4 bo w takich to się wygląda jak w long sleevie po młodszym bracie)
no i żeby spodenki były przewiewne, z jakiegoś szybkoschnącego materiału.
Może coś na zimę? coś podobnego do dainese-a (ciepłe długie spodnie do jazdy zimą- o taaaaaak:)
kominiary pod kask na zimę.
coś takiego (team jersey) tylko z krótkimi rękawami też (byle nie 3/4 bo w takich to się wygląda jak w long sleevie po młodszym bracie)
no i żeby spodenki były przewiewne, z jakiegoś szybkoschnącego materiału.
Może coś na zimę? coś podobnego do dainese-a (ciepłe długie spodnie do jazdy zimą- o taaaaaak:)
kominiary pod kask na zimę.
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...
koszulki bawelnane z dlugim rekawem(moga byc z domieszka jakiegos poliestra czy czegos tam zeby byly wytrzymalasze)
moga niec jakies wstawki(na lokciach- takie jakie maja bramkarze- z jakiejs gabki czy czegos obszyte jakims wytrzymalym materialem- jakby mialy laty) zeby jak zaliczysz glebe i lokciami pociagniesz po ziemi to zeby nie robily sie odrazu dziury
i wlasnie kolory jakies normalne(szary, czarny, bordowe, a nie oczojeby jakies)
moga niec jakies wstawki(na lokciach- takie jakie maja bramkarze- z jakiejs gabki czy czegos obszyte jakims wytrzymalym materialem- jakby mialy laty) zeby jak zaliczysz glebe i lokciami pociagniesz po ziemi to zeby nie robily sie odrazu dziury
i wlasnie kolory jakies normalne(szary, czarny, bordowe, a nie oczojeby jakies)
odrzuc strach... spelnij marzenia...
Ja myślę, że powinny to być ciuszki typu bluza z kapturem , jakiś luźny t-shirt czy coś takiego. Spodnie moro 3/4 itp. Oby nie takie obcisłe typu Verge czy jak to się pisze. Ja osobiście kupowałbym tylko z tej firmy jeśli taka by powstała a nie kombinować po kolegach itp. żeby mieć ciuszek fajny...
Dopisuję się do listy na TAK!!!
Pozdroofko
Dopisuję się do listy na TAK!!!
Pozdroofko
eeeeee.....rower...
Ja jezdzilem w spodniach dlugich z Geanta za 40 zl. Nogawka od strony korby rozdarla sie (standart), a cale nogawki poszly od jednej gleby. Jak dla mnie to:
Czarne spodnie 3/4 z mocnymi gumowymi bokami i powinny byc wysokie za biodra (dlugi sciagacz) i bluza pelna tez z gymami i blyskawicami, albo cus takiego. Oprocz tego moze byc czarny z oczojebnymi zielonymi paskami.
Czarne spodnie 3/4 z mocnymi gumowymi bokami i powinny byc wysokie za biodra (dlugi sciagacz) i bluza pelna tez z gymami i blyskawicami, albo cus takiego. Oprocz tego moze byc czarny z oczojebnymi zielonymi paskami.
-
- Kontakt: