Zima idzie ludzie juz nie jeżdża :/
Zima idzie ludzie juz nie jeżdża :/
Ale bez sens idzie zima i wiekszosc ludzi juz wymieka. Dlaczego?? przeciez jest dopiero listopad i co z tego ze mokro qrw.aja mam zamiar jezdic jak najdluzej. Według mnie jak ktoś przestaje jeździc w zime znaczy ze jezdi nie dla przyjemnosci tylko zeby byc fajnym , nie mowie tu o lansie bo ktos moze dobrze jezdzic ale to jest głupie.Jak sie cos robi to trzeba to robic z pasja a nie mam rower dobrze nie mam ee tam. :/
www.miniurl.pl/ns_bitch-1989
"By wypełnić swoje życie nie wystarczy być żywym"
"By wypełnić swoje życie nie wystarczy być żywym"
-
- Kontakt:
łe tam dajem, dajemy... i modlimy sie o brak sniegu ... a jak bedzie to i tak dajemy..... przeszkadza wam ze troche zimniej....
wstyd!!!! nawet dziadki na wigrach w sniezycach i -10 jezdza na po wsiach i zarywaja babuchy ktore odgarniaja teren przed posesja a wiara na sprzetach za tyle kasy pitoli...
ps: jedyny minus to ze wiele miejscowek nie posiada oswietlenia... i nie da sie jezdzic ale pozostaje cale centrum (chyba ze ktos na wiosce mieszka to wspolczuje... ale ma wlasna miejscowe- jakas obore czy cos...), pomniki, przejscia pod ziemne itp:D
pozdro
wstyd!!!! nawet dziadki na wigrach w sniezycach i -10 jezdza na po wsiach i zarywaja babuchy ktore odgarniaja teren przed posesja a wiara na sprzetach za tyle kasy pitoli...
ps: jedyny minus to ze wiele miejscowek nie posiada oswietlenia... i nie da sie jezdzic ale pozostaje cale centrum (chyba ze ktos na wiosce mieszka to wspolczuje... ale ma wlasna miejscowe- jakas obore czy cos...), pomniki, przejscia pod ziemne itp:D
pozdro
[b][SPRZEDAM]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
A mi się nie chce jeździć, rozebrałem rower jeszcze przed listopadem, leży w częściach, czeka na cieplejszą pogodę.
Nie rozumiem niektórych z was, jazda ma być dla przyjemności, mam czerpać z tego przyjemność, jeśli cię boli noga, albo nie czujesz ochoty, to nie jeździsz.
Jeśli ktoś lubi jeździć jak jest zimno, to niech sobie jeździ, jeśli ktoś lubi jeździć jak pada deszcz to niech jeździ, ale nie usiłujcie wmówić innym, że przez to jesteście lepsi, bo nie jesteście.
Nikt nie zarzuca narciarzom, że w lecie nie jeżdżą na nartach z kółkami po stokach, więc po co takie tematy wogóle?
Pozdro
Nie rozumiem niektórych z was, jazda ma być dla przyjemności, mam czerpać z tego przyjemność, jeśli cię boli noga, albo nie czujesz ochoty, to nie jeździsz.
Jeśli ktoś lubi jeździć jak jest zimno, to niech sobie jeździ, jeśli ktoś lubi jeździć jak pada deszcz to niech jeździ, ale nie usiłujcie wmówić innym, że przez to jesteście lepsi, bo nie jesteście.
Nikt nie zarzuca narciarzom, że w lecie nie jeżdżą na nartach z kółkami po stokach, więc po co takie tematy wogóle?
Pozdro
jak komus sie nudzi w zimie to : http://www.maxior.pl/?p=index&id=44&0 ja juz planuje cos takiego u dziadka zrobic ! :D i taki sprzecior sobie sprawic ! :D
http://www.ebike.pl/