Nie sciagajcie tego bo raz ze to nie jest calosc, dwa ze zanizacie i tak wolny transfer, trzy ze jestescie egoistami. Jak zrzuce to dam znac i sie mozecie pozabijac ale ja nie bede siedzial przez 10h i patrzyl sie czy sie zgralo czy nie...
3,143k4r2 jak szybko CI sie to wrzuca ?? Ja czekam Cierpliwie, łątwo mozna sprawdzić cz nadal sie wrzuca wchodzisz wlasciwości sprawdzasz rozmiar, odświerz i sprawdzasz ;P Hehe ale to w przegladarce.
PS ile jeszcze ?? =P
www.rowerowy.com
www.buyakas.prv.pl <<---- BBC czyli Buyaka's Bike Crew
"łątwo mozna sprawdzić cz nadal sie wrzuca wchodzisz wlasciwości sprawdzasz rozmiar, odświerz i sprawdzasz ;P Hehe ale to w przegladarce. " to dla innych nie dla 3,143k4r2 =P
www.rowerowy.com
www.buyakas.prv.pl <<---- BBC czyli Buyaka's Bike Crew
ktos i tak to sciaga bo transfer spada do 10 ... sami sobie robicie na zlosc. CHcecie 50% 1szej plyty ? Nie ma problemu moge przestac wrzucac. Dodam tylko ze 2ga polowka jest lepsza bo jest chase i lenosky
ja zostawiłem kompa na noc, wstaje rano, patrze disorderek gotowy, oglądam i normalnie sie zdołowałem tym ich poziomem, takie hardkory tam odchodzą ze sie w pale nie mieści...
-WIECZOOR- pisze:a zostawiłem kompa na noc, wstaje rano, patrze disorderek gotowy, oglądam i normalnie sie zdołowałem tym ich poziomem, takie hardkory tam odchodzą ze sie w pale nie mieści...
Ejjj debile nie ściągać...
...jak już będzie całę to będzie bydło, więc wpadłem na trafny pomysł!
Mianowicie zrobimy kolejkę pod którą się będziemy ustawiać i pokolei ssać...uwaga uwaga zaczynamy: pierwszy jestem ja!!
JA P-I-E-R-D-O-L-E podziekujcie jakiemus debiowi ktory to skasowal ... Ja juz tego nie wrzucam bawcie sie sami. Nie moja wina ze takie CH sa wsrod was..