nowy bike :]
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
'fajny masz rower..ale i tak mam lepszy haha'.... kurwa mac.. po co taki temat ? jaki cel chwalenia sie swoim sprzetem ? jesli sam skladales go to chyba wiesz co dobre a co nie. i wiesz co trzeba wymienic....eh. kurcze... wiecej jezdzic i sie uczyc, mniej wydziwiac ze sprzetem ;].
ten koleś pode mną to ***** :D:D
No to skoro nie masz kasy to nei skladaja na sile jakiegos gowna tylko czekaj , idzie zima wiele nie pojezdzisz wiec do marca to ja bym poczekal i powoli czesci kupowal..Magic pisze:Ile mam kasy teraz?? hmmmmm.... ja bym powiedział że zbyt mało ;P po prostu lepiej nie wiedzieć... będe miał więcej w ciągu najbliższego miesiąca i wtedy coś będe kupował dopiero<lol>
www.mm-foto.pl
jaco nie mam zamiaru robić barspinów :P
Pol kto powiedział że nie czytam?? a z tego co tam było wcześniej to pisałem tylko że rama na pewno zostaje taka i tego nie zmienie... co do reszty to sie zobaczy
RyySto już było i już o tym wiem... ;]
myszekpo ch** sie wpierd**asz z taką wypowiedzią jak nie czytałeś nawet dokładnie wszystkich wypowiedzi w temacie??!!!!!!!!!! chodzi o to jaki rower CHCE KUPIĆ a nie jaki mam...!!!!!!!!!
wookie85 zastanawiam sie na razie jakie części zakupić :P a jak wszystkie skompletuje to już pewnie bedzie wiosna... :/
a tak do WSZYSTKICH: jak nie wiecie o co chodzi albo nie podoba wam sie coś tak jak np. 'myszkowi' to po prostu nic nie piszcie.
Pol kto powiedział że nie czytam?? a z tego co tam było wcześniej to pisałem tylko że rama na pewno zostaje taka i tego nie zmienie... co do reszty to sie zobaczy
RyySto już było i już o tym wiem... ;]
myszekpo ch** sie wpierd**asz z taką wypowiedzią jak nie czytałeś nawet dokładnie wszystkich wypowiedzi w temacie??!!!!!!!!!! chodzi o to jaki rower CHCE KUPIĆ a nie jaki mam...!!!!!!!!!
wookie85 zastanawiam sie na razie jakie części zakupić :P a jak wszystkie skompletuje to już pewnie bedzie wiosna... :/
a tak do WSZYSTKICH: jak nie wiecie o co chodzi albo nie podoba wam sie coś tak jak np. 'myszkowi' to po prostu nic nie piszcie.
Ride to die... oby jak najdłużej...
www.ldsc.yoyo.pl
www.ldsc.yoyo.pl
wookie85 ktoś tam już wspominał że wiesz troche o takim sprzęcie więc się posłucham i po kolei bede części kupował. :D dobre części, nie jakieś badziewne...;]
a tak propo części to tak:
- rama -> zostaje pzy Dartmoorze tylko że 13"
- koło tył -> złoże sobie od razu porządne:
piasta Novatec, 4 maszyny, pod tarcze i kasete,36H; szprychy DT Champion (srebrne) i obręcz Alexrims DM24 (jak macie jakieś ciekawe propozycje w cenie tego Alexa to piszcie)
- brak hampla z przodu i przerzutki z przodu (jeden blat, może nawet z dwoma rockringami)
a tak propo części to tak:
- rama -> zostaje pzy Dartmoorze tylko że 13"
- koło tył -> złoże sobie od razu porządne:
piasta Novatec, 4 maszyny, pod tarcze i kasete,36H; szprychy DT Champion (srebrne) i obręcz Alexrims DM24 (jak macie jakieś ciekawe propozycje w cenie tego Alexa to piszcie)
- brak hampla z przodu i przerzutki z przodu (jeden blat, może nawet z dwoma rockringami)
Ride to die... oby jak najdłużej...
www.ldsc.yoyo.pl
www.ldsc.yoyo.pl
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: