Jakie buty do pedałów platformowych?
-
- Kontakt:
Ja mam buty do tenisa i jest lipa nietrzymają się wogule. Popatrz na oferte www.sixsixone.com oni robią buciory na bika.
http://www.psiokrew.fotolog.pl
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?t=19811
tu bylo troche o tym a najlepsze sa six six one ale w chooj drogie niestety=(
tu bylo troche o tym a najlepsze sa six six one ale w chooj drogie niestety=(
www.miniurl.pl/ns_bitch-1989
"By wypełnić swoje życie nie wystarczy być żywym"
"By wypełnić swoje życie nie wystarczy być żywym"
Dla mnie buty do platform musza miec 2 zasadnicze cechy.
Musza miec całkowicie płaska podeszew, jednoczesnie dosć szerokoą. Generlanie chodzi tu o buty typu Vansm buty na deske. Halówki sa za wąskie.
Podeszwa musi być dośc miękka aby piny dobrze sie w nią wrzynały.
Jezeli masz wiecej kasy idź do skate shopu i powiedz ze potrzebujesz butów z miękką podeszwą.
Jezeli masz mało szukaj po bazarach itp.
Musza miec całkowicie płaska podeszew, jednoczesnie dosć szerokoą. Generlanie chodzi tu o buty typu Vansm buty na deske. Halówki sa za wąskie.
Podeszwa musi być dośc miękka aby piny dobrze sie w nią wrzynały.
Jezeli masz wiecej kasy idź do skate shopu i powiedz ze potrzebujesz butów z miękką podeszwą.
Jezeli masz mało szukaj po bazarach itp.
Idz sobie zobacz do jakiegoś skateshopu tam jest dużo butów co będą pasować do platformówek.
P.S. Szukaj butów marki DC (www.dcshoecousa.com)
P.S. Szukaj butów marki DC (www.dcshoecousa.com)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Buty powinny miec tak jak pisał Motomysz szeroką i w zależności od upodobania miękką bądz twardą podeszwę. No i dobrze jest gdy są w niej chociaz małe wgłębienia by piny miały sie w co wbic.
Napewno dobre do tego są buty skate& ride. Mam tu na mysli DC, Circa,88,Cormax ale co najwazniejsze Vansy. Te buty można kupic na wielu wielu aukcjach i sklepach elo elo skate w necie i są stosunkowo tanie. A gwarantuje ze jezdzi sie w nich mistrzowsko. Smiga w nich m.in Birkła, Sam Hill i Marossi+Prokop
Osobiscie smigam w circach na miekkiej podeszwie(piance) i bardzo sobie zachwalam.
Napewno dobre do tego są buty skate& ride. Mam tu na mysli DC, Circa,88,Cormax ale co najwazniejsze Vansy. Te buty można kupic na wielu wielu aukcjach i sklepach elo elo skate w necie i są stosunkowo tanie. A gwarantuje ze jezdzi sie w nich mistrzowsko. Smiga w nich m.in Birkła, Sam Hill i Marossi+Prokop
Osobiscie smigam w circach na miekkiej podeszwie(piance) i bardzo sobie zachwalam.
literki sie skończyły...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ja kupiłem ziomalskie szerokie lansatorskie buty(?) Jakieś tanie Workery czy ki chooj za 85zl, patrzyłem tylko żeby podeszwa była względnie płaska i gumowa a nie piankowa... Po kilku dniach jazdy stwierdzam że sa komfortowe i dobrze trzymają :) Aaaa i oczywiście wszyscy sie uśmiechaja jak mnie widzą... Mówią "Co Bobek?? Widze że jesteś spoko ziomalem" Moja odpowiedź na to pytanie jest jedna --> "Ssij!!" :P
http://tablica.pl/oferta/rama-specialized-big-hit-fsr-1-rozmiar-m-stan-bdb-ID2AUgz.html#60bfe7734a;r:;s: