www.FR4F.z.pl - Freeride 4 Fun Zapraszam
dobra logo główne zmienie bo to nie problem sorry jak waz uraziłem a wyglad strony nie skopiowany HCFR bo poprostu w komplece themów taki jest i mi spasował ale żeby sobie wrogów nie robic już go zmienilem sorry nie zależało mi na tym żeby kogoś kopiować :/ a co do galerii że mamy ja na pinku to nie każdego stac żeby mieć własny serwer za 500 złotych na rok z 2 gb powieszchni mój serwerek ma raptem 100 mb a komplet zdjeć z jednego wypadu to około 512 mb wiec tylko w taki sposób możemy galerie zrobić. i PRZEPRASZAM RApTuS'a jeśli jakoś go uraziłem :( jeszcze raz PRZEPRASZAM
... what's uppppppppp ...
Kamol pisze:Ej ludzie, wiem ze zimno i wam sie nudzi w domach, ale zakładanie stron o waszych lipnych teamach NIE JEST cool i trendi, rozkręćcie www. nagrajcie jakiś dobry film, poróbcie foty, i dopiero wtedy walcie na dh-zone że macie www. tak to to sensu nie ma ... =/
1. Jeszcze nie jest zimno jeśli mieszkasz na syberii to *** nas to boli
2. Chcieliśmy nagrać dobry film ale zamkneli cie u czubków i masz zakazane wizyty wieć niema zbytnio kurwa z kim :/ (drugi taki zjeb sie nie trafi)
3. Jak jesteś ślepy i nie widzisz galerii to napisz petycje do pomocy społecznej o darmowe badanie wzroku
PoZdRo
-
- Kontakt:
Kuba_Szczecin pisze:Chlopie ...
wszystko zjebales od innych :/
moim zdaniem to szczyt kurestwa, i jeszcze wrzucasz to na forum ....
ehh... po prostu lama z Ciebie i tyle
nie potrafisz zrobic sam czegos fajnego to sie wogole nie zabieraj do takich rzeczy a nie... zerzneles i myslisz ze co ??
to jest zwykły plagiat i juz !!
wez sie juz lepiej nie pokazuj na tym forum
Szczytem kurestwa jest twoja stara którą codziennie oglądam w drodze do pracy ;]
I kto tu mówi coś o kopiowaniu ******* poprostu się zdażył podobny pomysł
-
- Kontakt:
zalezalo ci na tym zeby byc fajnym tak ???
a co byles niewpaelni swiadomo co robisz ? byles nacpany czy jak ?
bo ja tego pojąć nie moge,
brechtam z ciebie ....[/quote]
to z tym fajnym zabrzmiało jak z reklamy banku :/
nie umisz tego pojąć .... wybaczamy ci wkońcu nie każdy ma tak jak ty mózg wielkości ożeszka pistacjowego ;]
a co byles niewpaelni swiadomo co robisz ? byles nacpany czy jak ?
bo ja tego pojąć nie moge,
brechtam z ciebie ....[/quote]
to z tym fajnym zabrzmiało jak z reklamy banku :/
nie umisz tego pojąć .... wybaczamy ci wkońcu nie każdy ma tak jak ty mózg wielkości ożeszka pistacjowego ;]
-
- Kontakt:
nie piszesz nic o mojej matce bo moja matka jest normalna a sie nie ...ekhm... tak jak twoja ;]Kuba_Szczecin pisze:BeLuSs pisze:Szczytem kurestwa jest twoja stara którą codziennie oglądam w drodze do pracy ;]
I kto tu mówi coś o kopiowaniu ******* poprostu się zdażył podobny pomysł
nie obrazaj mojej matki bo ja o twojej nic nie pisze
podobny pomysl ???
hahahahaahahahahahaha.....
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ponieżej czyjego poziomu ?? twojego ??? buahahahhahahahahahaNaczo pisze:Ludzi skończcie ten temat. Czantor przeprosił Raptusa, powiedział, ze zmieni logo i zapodał inna skórkę. Jak dla mnie jest po temacie, a wy sie miechem rzucacie!
BeLuSs Twoje posty są to talnie poniżej poziomu a Ty Kuba tez sie wyluzuj
To jest raczej niemożliwe zejść poniżej twojego poziomu .. ale niech ci będzie bo musiał bym ci to rozrysować na kilku kartkach żebyś zrozumiał
Kamol napisał:
Ej ludzie, wiem ze zimno i wam sie nudzi w domach, ale zakładanie stron o waszych lipnych teamach NIE JEST cool i trendi, rozkręćcie www. nagrajcie jakiś dobry film, poróbcie foty, i dopiero wtedy walcie na dh-zone że macie www. tak to to sensu nie ma ... =/
2. Chcieliśmy nagrać dobry film ale zamkneli cie u czubków i masz zakazane wizyty wieć niema zbytnio ***** z kim :/ (drugi taki zjeb sie nie trafi)
3. Jak jesteś ślepy i nie widzisz galerii to napisz petycje do pomocy społecznej o darmowe badanie wzroku
PoZdRo
BeLuSs wylajtuj...Nie dość ze nie umiesz przyznać sie do błędu i obrazasz innych (na poziome 10 latka) to masz nick jak opis sexi 13 która właśnie wróciła do domu po dyskotece...
Z dupy topic
Nadaje sie do zamknięcia...
LOL - A lot of laugh - tak można to wszystko podsumować (plagiat, przeprosiny [choć wielce ok] i postawe BeLuSs'a)
Ej ludzie, wiem ze zimno i wam sie nudzi w domach, ale zakładanie stron o waszych lipnych teamach NIE JEST cool i trendi, rozkręćcie www. nagrajcie jakiś dobry film, poróbcie foty, i dopiero wtedy walcie na dh-zone że macie www. tak to to sensu nie ma ... =/
2. Chcieliśmy nagrać dobry film ale zamkneli cie u czubków i masz zakazane wizyty wieć niema zbytnio ***** z kim :/ (drugi taki zjeb sie nie trafi)
PoZdRo
BeLuSs wylajtuj...Nie dość ze nie umiesz przyznać sie do błędu i obrazasz innych (na poziome 10 latka) to masz nick jak opis sexi 13 która właśnie wróciła do domu po dyskotece...
Z dupy topic
Nadaje sie do zamknięcia...
LOL - A lot of laugh - tak można to wszystko podsumować (plagiat, przeprosiny [choć wielce ok] i postawe BeLuSs'a)
Kiera wtp (bmx) i borla 670mm (mtb) do opchnięcia