Przecież co te dziewczyny tam wypisują, żenada.
Sam znam kilka takich "szalonych nastek". Aż Żygać sie chce;) Chociaż nie ma co, są na świecie porządne dziewczyny:D jedna jest w "moim posiadaniu" :)
I sie nie pyta mamy czy depilowac nogi <lol>
Trzeba bronić normalne nastolatki, moja dziewczyna ma 15 lat i nigdy jeszcze jej nie widziałem czytającej takie "mądre gazety":D
Może sie i kryje ale przynajmniej wie gdzie ma se tampon wsadzić:P otwarcie rozmawiamy o takich sprawach i nie ma żadnych problemów:P czasami razem se poczytamy te inteligentne fora żeby sie tylko pośmiać:D
lulek89 rozmaiwacie gdzie wsadzić tampon :> :P nie no zart...
Gary ma racje, dobrze sie z tym kryje hehehe :) bez kitu nawet moja siostra która pacyfikuje dzien w dzien czasem przyniesie do domu popcorn czy inne chujstwo .. diewczyna ma 14 lat, słucha dobrej ostrej muzy, ubiera sie porządnie.. ale kurwa popcorn przemyci i o Parsi Hilton i zwierzenia intymne musi przeczytac .. <ściana>
matDH ty jestes za młody i za gupi dla mojej siostry .... pozatym walisz konia ponoć kilka razy dziennie i mi sie nawet tym chwalisz na gg zboczeńcu...
ExIsT sam żeś jest przeszkolony :) ... tak jak to mówilismy we wakcje.. 40 zł za loda... i chyba coś o tym wiesz :)
lulek89 Wierzymy... w normalne dziewczyny ... ale po 17 roku życia :) no 16 na bide :)
GARY
1) NIE POZNASZ
2) NIE LIŻE STÓP
3) WYŚLE ALI SMSa Z TYM CO O NIEJ PISZESZ - "potwór nie potwór..." :P