Hej mam pytanko ..Sciaglem z ftp freeridersow nwd6 i se chcem rozpakowac (zlozyc w jeda calosc pliki)i wlanczam rara zaczynam wypakowywac i mam w paru plikach bledy w archiwum nie wiem o co chodzi i tak za kazdym razem :( a tak bardzo chcialem obejzec nwd 6 :(
dobra w takim razie:
ratujcie!! ma problem, ściagnelem z freeridersów NWD 6 i co okazało sie ze w CD2 nie ma dżwięku ;/
ratujcie nie wiem oc z tym jest.. moment kiedy dzwiek znika to jak Chase jeździ i zaczyna sie cd2..
co to jest?? ratujcie
my movies --> http://johnyproductions.pinkbike.com/channel/Johny-Productions/
pokasuj wszytkie nie potrzebne i powtarzajacesie tamaty - wuchta tu tego... zaczynam kapowac jak wiara tu jedzie na innych to w pelni uzasadnione
jak chcialem wiedziec cos o kierownicy to znalazlem teamt i sie dopisalem ze swoim pytaniem.... fakt ze nie dostalem odpowiedzi..konkretnej... w sumie z piasta tez;/
kurwa....szajs szajs szajs...i jeszcze raz szajs....tak w skrocie opisze cała produkcje NWD6....nudne, monotonne, i ciągle to samooo !! ile mozna kurwa mać ?
NUUUUDNE !! SZKODA BYŁO MOJEGO CZASU NA TEN FILM.
ja też jestem rozczarowany filmem - tyle czsu się ściągał, a za chwilę zrobię "delete" i wcale nie będzie mi go szkoda - jedyny zajebisty moment to przejściówka pomiędzy Aaronem, a Lenoskim :)))
Era 1 polek !!! Nikt juz nie smiga na motorach bo po co??:/ Na motorze wszystko sie cięzej robi..A pozatym teraz 1 polki sa wystarczajaco mocne.Era rowerow wygladajacych jak motoru zgasła .Taka jest prawda maxx. Przynajmniej w filmach rowerowych
yy ludzie na freeridersach są dwie wersje.. jedna ponad gigowa i druga mniejsza... w tej większej wyskoczył mi błąd przy 47%... próbować jeszcze raz czy ściągać tą "panic"? ta mneijszą:|:| odpiszcie szybko...>:D:D