dziewczyna na rowerze Problem rodzice :/

wfl
Kontakt:

Post autor: wfl »

moi po krótkiej wymianie zdań nie mieli już nic przeciwko. ( oczywiście dostałem wykład na temat kwestii bezpieczeństwa )

.... oczywiście na rower sam musiałem uzbierać ( a mając 15 lat nie jest to takie proste ) ... no i tak zbieram , i zbieram ,,,, i myśle że w styczniu kupie sobie signa : P
lyra
Kontakt:

Post autor: lyra »

mnie tez nic nie dokladaja. Nie no, musze uczciwie przyznac, ze mi dolozylo 20 zl do opony. Wszystko kupuje za ciezko uzbierane pieniadze :P
http://www.pinkbike.com/photo/866568/ lanss :)
+destroyer
Kontakt:

Post autor: +destroyer »

mi mama obiecala , kolko na tyl na mamucie i coasterze ss do wiosny i tektro quile na tył :P i na gwiazdke dostane troche stafu z krk ochrona wiec nie jest tak zle :D
LANS DZIFKO SUPERMAN
Dxx
Kontakt:

Post autor: Dxx »

DZIEWCZYNO ZMARNUJESZ SIE NA TYM BMXIE

SZKODA DALIKATNYCH RACZEK NIE MOWIAC JUZ DOKLADNIE O STAWACH...

(ZALUJE ZE DOPIERO TERAZ ODKRYLEM TEN TEMAT....)

PS: MOZE KIEDYS BEDA 4 KOBIETY/DZIEWCZYNY NA ZAWODACH 4X W TYM KRAJU... BYLO BY FAJNIE

W POZNANIU MAMY JEDNA KTORA SOBIE ZLOZYLA ROWER DO KATUNKU I NA TYM SIE SKONCZYLO... (POZDRO MIODOWA SHOP TEAM)

DACIE RADE DZIWUCHY:D
[b][SPRZEDAM]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
Bogas
Kontakt:

Post autor: Bogas »

Lira mam pytanko .Bylas moze na masie w bytomiu dokladniej na holdzie ??Jesli tak mialas ramke bopa ?? pozdro all riders
http://www.pinkbike.com/photo/1535220/ prawie jak pod ^_^
GRAFENWALDER
Kontakt:

Post autor: GRAFENWALDER »

a ja mam dwie kolezanki jezdzace jedna robi abubaci jeci na fakie ile chce i do tego robi odwijke wszystko jej szybko przychodzi (moze dlatego ze ma duzo sily bo chodzi na zapasy i sciga sie na koniach ) a druga latala na chopie dirtowej o wysokosci 2 metrow i z gapem 3,5 metra mysle ze nie jeden chlop by sie posral na niej
sprzedam nintendo DS korki nike obrecz sun rims gg 5541451
yasiuuu
Kontakt:

Post autor: yasiuuu »

OLEKDH... wisz co mi sie nie podoba w Twojej wypowiedzi... ze 16" to juz XC:D jak wsiadam na 14" to ryje kolanami po kierownicy... a jezdze DS, FR (Na DH mnie nie stac:P)... wiec uwazaj na swoim Velocity 10 jak Ci smignie koles na PitBull'u SZESNASTCE:D:D:D i bynajmniej nie bedzie to XC:P nie mowie ofcourse o sobie:D
A tak wogole to znowu bedziecie rozwazac temat kobiety na rowerze... ze mama sie nie zgadza... mi sie wydaje ze w dzisiejszych czasach kobiety ten sport musza uprawiac 'undergroundowo':D "bo mama sie nie zgadza":P
Ehhh... chcialbym zobaczyc jakas Anielice... przed sobą w myslenicach... albo w szczyrku:P
Czekam na ta chwile z utęsknieniem...
:)
www.feel-free.pl
elnariel
Kontakt:

Post autor: elnariel »

Może laski mają jakieś naturalne predyspozycje do jeżdzenia ?? I za 10 - 20 lat po naszych synów zapuka 6letnia Pulinka z kasku (bez grabek k****) z rowerem i zapyta czy "Rafałek pójdzie na skatepark troche poskakać bo same dziewczyny jeżdzą" :P. To my będziemy słuchać rad ubrudzonych w smarze grubych umięśnionych lasek, które właśnie mocują się z supportem. Do głowy przychodzi mi taki obraz...świat zalewa różowy kisiel...różowo...różowoooooo! Każdy glan staje sie kolorowy !!! eee że co ?
Kiera wtp (bmx) i borla 670mm (mtb) do opchnięcia
yasiuuu
Kontakt:

ejj, ale jesli chodzi o panny w smarze... to preferuje takie pokroju Martyny Wojciechowskiej w sesji PlayBoya:P Moze teraz troche staro wyglada... ale jak mialbym isc do serwisu gdzie taka panna bedzie to... hoho... mogl bym takiej pomoc przy suporcie:D:D:D
www.feel-free.pl
ExIsT
Kontakt:

Post autor: ExIsT »

leciala taka reklama jakis czas temu Calsberg-a
co laski wszystko robily:P
http://www.pinkbike.com/photo/893261/
gg:1442499
kubasiedlce
Kontakt:

Post autor: kubasiedlce »

było - opcja szukaj
Dxx
Kontakt:

Post autor: Dxx »

dziewczyny juz chyba nie odwiedzaja forum;(
[b][SPRZEDAM]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
nadia
Kontakt:

Post autor: nadia »

odwiedzaja odwiedzaja :) tylko najczesciej się tylko przysłuchuja zeby nie być potraktowane nieładnie przez niektorych panów...
lizzard king
Kontakt:

Post autor: lizzard king »

bo dziewczyna na forum ma wieksze prawa niz inni i musi byc traktowana po krolewsku...

a przynajmniej niektore tak mysla
yasiuuu
Kontakt:

:D:D:D No, ale panienką się chociaż troche szacunku nalezy... wkoncu to one rodzą nam synów (przyszłych riderów:D) - nie zebym miał syna, ale tak tylko podkreslam:D
www.feel-free.pl
Basia
Kontakt:

Post autor: Basia »

Dxx hmm a pomysl troche dlaczego jest ich mniej..
bo 90% osób tutaj mysli jak kolegalizzard king ;]
najpierw mowicie ze było by fajnie pośmigać albo pogadać z jakąś koleżanką na rowerze.. a potem jak sie takowa zjawia na forum .. poprostu jesteście 'nie mili' ;]
fakt są takie ale sądze ze jest ich troche mniej..
no przynajmniej mam nadzieje :D
pozdr.
http://www.pinkbike.com/photo/1000130/
yasiuuu
Kontakt:

Basienko, ale jak ktos pisze "posmigac, pogadac" = popatrzec:D
I chyba tyle... my mężczyzni jestesmy spoleczenstwem raczej "konsumpcyjnym"... wiec miej wyrozumialosc:D
www.feel-free.pl
Basia
Kontakt:

Post autor: Basia »

no tak racja :D ale my kobiety jesteśmy chyba za bardzo wyrozumiałe ;]
a wy na tym korzystacie.. :P
za bardzo :D
chociaz czy to trudne być miłym ????!??? ;]
http://www.pinkbike.com/photo/1000130/
yasiuuu
Kontakt:

hmmm... bo to jest tak... planujac przyszlosc... wy Kobiety jestescie wyrozumiałe (bedziecie dobrymi matkami), a my jako "konsumenci" bedziemy mieli zacne żonki, które urodzą (mam nadzieje) pożądnych obywateli płci męskiej, którzy pod wpływem tego co Ty nazywasz "byciem nie miłym" (a my "rygorem") będą szanowanymi i pożądnymi obywatelami przyszłej IV RP:D
eee... troche zaduzo pokombinowalem z tym co napisalem, ale mysle ze jest dobrze:D
a co do tego czy trudno byc miłym... to powiem Ci ze czasem nie ma wyjscia;] trzeba Kobiecie wyperswadowac ze my kobietą nie zabieramy garnków i zelazka... tak wiec wy nie zabierajcie nam rowerów:D - to nie jest moje zdanie tylko wytlumaczenie opini innych forumowiczow:D
www.feel-free.pl
ODPOWIEDZ