4x w Rzeszowie
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
No brawo!!!!!
Widze ze z tematu o torze zrobil sie temat o winie :))
Tak sie wlasnie skalda ze wino jest obecnie podstawowym skladnikiem mojej diety!!!(za litr niezlego gleborzuta place 0.50€) Jakoz ze juz mnie brzuch napie.rdala od tej diety pomalu przezucam sie na whiskey(5€ za flache!!!), bo na wino juz nie moge patrzec
P.S. dla mnie i tak APSYNT rulezzzz -zkoda ze w Polsce jest zabroniony i raczej niedostepny :(
Widze ze z tematu o torze zrobil sie temat o winie :))
Tak sie wlasnie skalda ze wino jest obecnie podstawowym skladnikiem mojej diety!!!(za litr niezlego gleborzuta place 0.50€) Jakoz ze juz mnie brzuch napie.rdala od tej diety pomalu przezucam sie na whiskey(5€ za flache!!!), bo na wino juz nie moge patrzec
P.S. dla mnie i tak APSYNT rulezzzz -zkoda ze w Polsce jest zabroniony i raczej niedostepny :(
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
zajbeviste jest to wino szkoda ze jest 20 roznych rodzajow tego wina pod ta sama nazwa... ja sie ostatnio przezuciłem na jeżynkę z LIDLa za 3.49 fajny smaczek i cena tez luz kopac specjlanie nie kopie ale po dwoch bedzie zabawa :D ale nie wolno wina z cola mieszac traci caly swoj wspanialy smak :P turbocola fajna rzecz ale po co psuc wino :D
www.dhslaves.com - Downhill Slaves Rzeszów
http://tiny.pl/77n7 <- na sell
http://tiny.pl/77n7 <- na sell
-
- Kontakt:
nie ma **** na jabłuszko najlepsze wino
ja z kumplami degustujemy przynajmniej raz w tygodniu winka i mowie wam jabłuszko to klasyczny przetwór jest :D żadne komandosy czy bycza krew juz nie powiem o śnie sołtysa, czarze teściowej czy chińczyku.
a pozatym jakas piosenka o winie byla tylko ja zapomnialem :(
a co do ciebie Maju jak nastepnym razem bede to fajki nie dostaniesz juz :P
ja z kumplami degustujemy przynajmniej raz w tygodniu winka i mowie wam jabłuszko to klasyczny przetwór jest :D żadne komandosy czy bycza krew juz nie powiem o śnie sołtysa, czarze teściowej czy chińczyku.
a pozatym jakas piosenka o winie byla tylko ja zapomnialem :(
a co do ciebie Maju jak nastepnym razem bede to fajki nie dostaniesz juz :P
Rower ??? A co to ??