Jakie Koło do dirtu
Jakie Koło do dirtu
Siema.... chciałem sie Was spytac co wg Was jest lepsze alexrims dm 24 czy sunrims rhyno lite...... zaczynam jezdzic w dircie i mam problem..... jeszcze jedno.... prosze Was o podanie nazw i cen jakis tanich opon 2,5 oraz tanich 4-srubowych mostków..... z gory dzieki..... 3ymajcie sie..... hard core z Wami!!
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=251866
-
- Kontakt:
hmmm mostek taki jak ja mma. nort shore jump! na 4 sruby - jest w miare tani i zajebisty. nie powiem po ile on chodzi bo teraz nie wiem :p co do obreczy do w sumie ani to ani to nie urywa dupy :) pomysl moze nad supra mt lub jakimis wytrzymalymi mavicami.jak masz jakies pytania to wbij do mnie na gg#1535916 - moge zalatwic ci to co chcesz bardzo tanio.pozdro
'Wszystko zaczyna sie w glowie' - Arnold Schwarzenegger.
mostek - polecam ns jump albo fixa bo tez jest dobry - nie kupuj minime - to samo co ns ale ns duuuzo ladnieszy
obrecz - do dirtu pyszna jest supra mt - wysoka, bardzo mocna, sztywna , w miare nie szeroka = ladnie sie na v-kach smiga albo jeszcze zostal mamut tez jest oki i nie jest kolosalnie ciezki no chyba ze chcesz cos hc to tylko dx 32 - polecam
opona - jak chcesz dobre 2,5 (ktore do dirtu sie nie nadaje) to bierz nbx'a ale daj se spokuj i kup se verticale albo nbx wlasnie tylko ze 2,3
powodzenia i pozdro ziom :) trzymaj sie ramy
obrecz - do dirtu pyszna jest supra mt - wysoka, bardzo mocna, sztywna , w miare nie szeroka = ladnie sie na v-kach smiga albo jeszcze zostal mamut tez jest oki i nie jest kolosalnie ciezki no chyba ze chcesz cos hc to tylko dx 32 - polecam
opona - jak chcesz dobre 2,5 (ktore do dirtu sie nie nadaje) to bierz nbx'a ale daj se spokuj i kup se verticale albo nbx wlasnie tylko ze 2,3
powodzenia i pozdro ziom :) trzymaj sie ramy
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nie bierz rhinolite. Mam to na tyle tylko że wersje XL i nie jest ona za ciekawa jakoś mi się wydaje że jest zdeczka miękka. Bierz DM24. Wybierałem między vuelta dh a dm24 i zstałęm przy dm24. A co do mosta to bierej NS jump steam. Jest miodzio mam go od prawie roku izero problemów a miałem powodu żeby jakies były.
Dam dupy za gar zimnej zupy....