Tania dwu półka?

Amator DH
Kontakt:

Post autor: Amator DH »

mikael pisze:skakać dropy przy 3 stopniach na amorze z elastomerem:DD panowie mamy nowego twardziela:) stary ten amor ci sie w końcu tak rozpierdoli zę bedą ci korki operacyjnie z drugiego końca głowy wyciagać:)
Jakiś ty cwany.Wiadomo,że jak brak kasy to koleś kupi RST albo Suntour.Tak już jest.Twoja porada g..no daje.Ja też miałem kiedyś podobny problem.MOŻE PODARUJESZ COŚ KOLEDZE...

A tak na serio to może używany Manitou Splice.Są tanie i dość sztywne.
www.forumrowerowe.com
Sulring
Kontakt:

Post autor: Sulring »

Ja bym wolal delte za 300 delta to genialny amorek ;]
Ssij pento
Maczelo69
Kontakt:

Post autor: Maczelo69 »

RST? Taa samobójcy, ale nie wierze ze wszyscy z was zaczynali od marcochów. Ja sam orałem na DH przez dwa sezony kilka lat temu na gilli i jakos było. Nie tym zasranym kraju stac na dobry sprzęt, a jesli tak jest to co? ma przestac jezdzic? bull szit...
literki sie skończyły...
mikael
Kontakt:

Post autor: mikael »

ghambit ja pisałem o OMEDZE:) wiem co delta ma w sodku i to całkiem fajny amor na poczatek, widziałem kilka już wieeeeekowych i sie dobrze trzymają:)
mikael
Kontakt:

Post autor: mikael »

zreszta sam keidys jeździłem an suntourze m 6200 ( takim ze spreżynami NA a nie W goleniach:) i kupno rst gila t5 było wielkim marzeniem:) ale móie jak są fakty, koles pisze że mu amor chujowo działa to tłumacze- to normalne żę przy 0 stopni wszystko za tą kase i to z elastomerem nie pracuje po prostu. Howgh
dieee
Kontakt:

Post autor: dieee »

Ponownie polecam swego amora :D
Ja mam juniora a delta sobie stoi i czeka na przyszlego wlasciciela :)
www.pinkbike.com/photo/1007092/
ODPOWIEDZ