BENDER ZŁAMAŁ KREGOSŁUP !!??
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ehh, Bender ma technikę, może nie jakąś mega, ale nie można mówić że nie oO potrafi dużo więcej niż tylko spadać z ogromnych dropów. Co do tego 100 ft. drop to myśę, że jest to totalne nieporozumienie, zobaczcie sobie na tą fotkę http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=665571 ten uskok jest mniejszy od jah dropa, a ten 100 ft. by był ponad 2 razy większy od tego, lądowanie by się zaczynało dopiero na ulicy, albo nawet niżej. Myślę, że ten mega drop - około 30 m Bender chciał skoczyć na zakończenie swojej kariery wiedząc, ze się rozwali. Chciał odejśc z nieofcjalnym rekordem świata, który napewno nie zostałby pobity przez długie lata... pozdro, Berrecloth i tak jest najlepszy na świecie :> Berrecloth nie ma techniki... ma mega zajebistą technike, koleś rządzi
www.NS-bikes.com
www.PJFR.pl
www.PJFR.pl
o kurde .... http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=666272 w tym czerwonym obramowaniu jest twarz która krzyczy żeby nie skakał :D
www.NS-bikes.com
www.PJFR.pl
www.PJFR.pl
[quote]
Jak donoszą wypowiedzi z naszego Forum, rekordzista świata w najwyższym skoku - Josh Bender, uległ bardzo poważnej kontuzji. Mamy nadzieję że Mistrz wielkich dropów, zgodnie z prognozami lekarzy (do 8 tygodni) szybko wróci do zrowia!
[quote]
mozna by rzecz ze wypowiedzi moga tez donosic w
np. sadzie :]
Jak donoszą wypowiedzi z naszego Forum, rekordzista świata w najwyższym skoku - Josh Bender, uległ bardzo poważnej kontuzji. Mamy nadzieję że Mistrz wielkich dropów, zgodnie z prognozami lekarzy (do 8 tygodni) szybko wróci do zrowia!
[quote]
mozna by rzecz ze wypowiedzi moga tez donosic w
np. sadzie :]
bełt bełt bełt.. sie czasami nie dziwie ze wpadaja tu jeden z drugim bmxiarzem, a potem smieje sie w twarz ludziom od mtb !!
czyli podsumowujac... wszyscy sa ciotami, nikt w polsce nie potrafi jezdzic i kazdy robi z siebie sierotke marysie zeby (bo tak to wyglada.. "ja nie skacze, ty nie skaczesz itd"), wyniesc pana hiper super extra bendera na szyt piaramidy byca idolem nastolatkow o_O fajno macie...
pirdolicie ze sie rzygac chce... 3/4 postow wyglada jak, by bylo skopiowane jeden od drugiego i na **** ?? o_O ... kurwa zeby wypisac 4 strony o byle kurwa tym, ze jakis typ zlamal kregoslup... tyle osob sie rozpierdala i co... gowno, kolej losu ! bender umrze predzej czy pozniej (raczej to pierwsze) i bedzie kolejny hardcorowiec co mu sie nudzi popoludniami i napierdala na kurwa hiper rowerach (dalej uwazam) bezsensowne dropy ! naprawde robicie kurwa z idly widly zeby tylko objebac jeden drugiego !!!
mysle ze dobrym pomyslem bedzie skonczyc ta bzdrurna gatke...
pozdro :)
ps. jak ktos mnie zablokuje za przeklenstwa to trudno, plakac nie bede !!
czyli podsumowujac... wszyscy sa ciotami, nikt w polsce nie potrafi jezdzic i kazdy robi z siebie sierotke marysie zeby (bo tak to wyglada.. "ja nie skacze, ty nie skaczesz itd"), wyniesc pana hiper super extra bendera na szyt piaramidy byca idolem nastolatkow o_O fajno macie...
pirdolicie ze sie rzygac chce... 3/4 postow wyglada jak, by bylo skopiowane jeden od drugiego i na **** ?? o_O ... kurwa zeby wypisac 4 strony o byle kurwa tym, ze jakis typ zlamal kregoslup... tyle osob sie rozpierdala i co... gowno, kolej losu ! bender umrze predzej czy pozniej (raczej to pierwsze) i bedzie kolejny hardcorowiec co mu sie nudzi popoludniami i napierdala na kurwa hiper rowerach (dalej uwazam) bezsensowne dropy ! naprawde robicie kurwa z idly widly zeby tylko objebac jeden drugiego !!!
majnen galerien:
www.mustava.prv.pl
www.mustava.prv.pl
katharsis666 pisze:Ludzie jestescie powaleni jesli myslicie, ze bender to powaleniec, ktory bez zadnej techniki skacze ze 100 stóp, jak kamikadze!!!Zeby to zrobic nie trzeba byc swirem, tylko ambitnym bikerem, ktory do perfekcjii opanowal sztuke nie tylko skoku ale i upadku!!!
Calkowita racje przyznaje niejakiemu: lizzard king'owi.
A co do worka ziemniakow: wy jestescie tym workiem, bo siedzicie przed tym nudnym juz formu(zreszta jak ja) i piszecie takie bzdety za asz srac sie chce. I po co sie debile sprzeczacie, kłucicie o to na jakim sprzecie jezdzi???czy to do fuck istotne przy tym co robi nasz kolega???dla mnie liczy sie tylko Josh Bender i on jest najlepszy i bedzie jeszcze lepszy i zobaczycie sroły jedne, trialowcy i inne gowna ze wam jeszcze pokaze!!!Nu ludziska!!!bender pagadi(czy jakos tak).pozdrawiam wszystkich zwolennikow supermana(czytaj bendera) i sory za to ze kogos urazilem, ale zrobil bym to jeszcze raz!!!
bender rulez 4 ever!!!!!!!!!!
3maj sie Benderku!!!!!!!!!Jestesmy z Toba!!!
amen;)
aha i czemu nie piszecie o jego zdrowiu tylko sie sprzeczacie o jakies malo istotne rzeczy typu rama i amor, a ktos jeszcze wypada z tekstem "worek ziemniakow"!!!Ludzie macie zdrowo zrypane!!!Jesli ktos wie cos wiecej na temat jego zdrowia, tego jak sie czuje etc to piszcie, albo dajcie chociaz jakis link!!!Czemu wczesniej nie powstalo forum typu "bender vs ty i twoja technika" albo "jaki sprzet ma bender", tylko stalo sie to w tej tragicznej chwili???Ludzie szukacie sensacjii i slawy na forum, zamiast racjonalnie pomyslec i podzielic sie istotnymi informacjami(nie plotami).cya everybody!
Ciebie to znowu ponosi w drugą strone :|
www.birol.prv.pl
www.hcfr.pl
www.hcfr.pl
-
- Kontakt:
Znasz pojęcie wyrozumiałości ? Będziesz się śmiał i beształ kogoś bo złamał kręgosłup ? "Napierdala na hiper rowerach"... mmm... ja tu wyczuwam swąd BMX. Widzisz, jak się ma ambicje, umiejętności, to można osiągnąć to co on. Dlatego wszyscy go tak lubią. Bo dokonywał rzeczy, które dla normalnego gościa były straszne na samą myśl o nich. Doszedł jak już sam zauważyłeś do tego stopnia, że jego psychika była silniejsza od wytrzymałości fizycznej. Co jest szczytem jego ambicji jak można się domyślić. Szczytem, bo skoczyć więcej oznaczało by śmierć.bzik pisze:bełt bełt bełt.. sie czasami nie dziwie ze wpadaja tu jeden z drugim bmxiarzem, a potem smieje sie w twarz ludziom od mtb !!
pirdolicie ze sie rzygac chce... 3/4 postow wyglada jak, by bylo skopiowane jeden od drugiego i na **** ?? o_O ... ***** zeby wypisac 4 strony o byle ***** tym, ze jakis typ zlamal kregoslup... tyle osob sie rozpierdala i co... gowno, kolej losu ! bender umrze predzej czy pozniej (raczej to pierwsze) i bedzie kolejny hardcorowiec co mu sie nudzi popoludniami i napierdala na ***** hiper rowerach (dalej uwazam) bezsensowne dropy ! naprawde robicie ***** z idly widly zeby tylko objebac jeden drugiego !!!
Po drugie bzdurne gadki, to ty tutaj prawisz, a jeśli Ci nie pasuje, to stąd po prostu idź. Nie pisz tu, nie reaguj na nic co tu piszą.
"czyli podsumowujac... wszyscy sa ciotami, nikt w polsce nie potrafi jezdzic i kazdy robi z siebie sierotke marysie" - Po tym wnioskuje że Cie chyba kapciem w domu biją, rower Ci ukradli albo już taki jesteś.
"wyniesc pana hiper super extra bendera na szyt piaramidy byca idolem nastolatkow". No i co w tym kurwa złego ? Jak Ci nie pasuje to co on robi, to nie koniecznie jest to powód do naskakiwania na reszte społeczeństwa.
To jest jeden z moich idoli w świecie rowerowym, mam go na szczycie swojej "piramidy" jak to określiłeś. W ścisłej trójce ( w której wszystkich stawiam równo ). To źle ?! Nie wolno mi ?!
pozdr ( wszystkich opócz Ciebie buraku ).
Whoever Doesn't Ride for Love Or Fun Of It - Shouldn't
-
- Kontakt: