Śmierdzielopodobne ....
Śmierdzielopodobne ....
Hej!
Miałem kupic stinkiego ale naczytałem się opini ze jest strasznie mułowaty i zastanawiam sie nad zmontowaniem czegoś na ramie śmierdzielopodobnej. Myślicie ze to sie opłaci ? Jeśli tak jaką ramke wybrać ? Narazie myśle nad Dżajantem AC2 2002 ... podobno jest najlepszy z tej półki ... znacie jakieś inne ramki (Duncon Tosa inu odpada bo max opony to 2.3 a na banshee scream mnie nie stać :) )
Pomóżcie ....
Miałem kupic stinkiego ale naczytałem się opini ze jest strasznie mułowaty i zastanawiam sie nad zmontowaniem czegoś na ramie śmierdzielopodobnej. Myślicie ze to sie opłaci ? Jeśli tak jaką ramke wybrać ? Narazie myśle nad Dżajantem AC2 2002 ... podobno jest najlepszy z tej półki ... znacie jakieś inne ramki (Duncon Tosa inu odpada bo max opony to 2.3 a na banshee scream mnie nie stać :) )
Pomóżcie ....
Kony sa *****we - takie moje skromne zdanie, sa jak to powiedziales "mulowate" i ociezale. Jezdzi sie na tym jak na kozie - dotyczy to zarowno sztywniakow jak i fulli.
Ludzie sie rzucaja na ta marke bo producent przysponsorowal pare filmow i tyle.
p.s. Szkoda, ze nikt nie wspomina o bledach tej firmy, np. o tym jak to wiekszosc egzemplarzy tego sztywnego modelu z CroMo (nie pamietam nazwy) peklo w tym samym miejscu, tylko wszyscy sie podniecaja nazwa kona ://
Ludzie sie rzucaja na ta marke bo producent przysponsorowal pare filmow i tyle.
p.s. Szkoda, ze nikt nie wspomina o bledach tej firmy, np. o tym jak to wiekszosc egzemplarzy tego sztywnego modelu z CroMo (nie pamietam nazwy) peklo w tym samym miejscu, tylko wszyscy sie podniecaja nazwa kona ://
Moim skromnym zdaniem rower Giant ac 2 nie wyglada jak rower do jakiegokolwiek wiekszego katowania. Sam sie nad nim zastanawialem, ale w koncu zdecydowalem sie odpuscic kompromisy, kiplem speca big hit expert i jestem zadowolony (nawet bardzo). Wydaje mi sie, ze rower giant ac nie budzi zaufania na cokolwiek bardziej ostrego - to rower raczej na wypady w gory, a nie na jakies wieksze skoki. Juz bardziej na hard core pokusil bym sie na giancie Acid niz na ac :/ mimo, ze to sztywniak.
Z fuli innych niz do xc to polecam albo speca big hit expert (po przecenie) albo jak nie masz tyle kasy (a wydaje mi sie ze warto uzbierac) to moze Sekim... chyba, ze masz jakas inna jeszcze propozycje...
Z fuli innych niz do xc to polecam albo speca big hit expert (po przecenie) albo jak nie masz tyle kasy (a wydaje mi sie ze warto uzbierac) to moze Sekim... chyba, ze masz jakas inna jeszcze propozycje...
Kona jest zajebista bo sam jezdzilem ale jak masz kase to wez sobie orange jakiegos za podobną kasę lub specialized'ato dopiero są full wypas rowerki.
Ta cena oficjalna jest troche przerazajaca, ale jak do mnie napisesz to ci taniej zalatwie :)
Ta cena oficjalna jest troche przerazajaca, ale jak do mnie napisesz to ci taniej zalatwie :)
nowy sklep internetowy
www.netbike.pl
dopiero sie budujemy :)
www.netbike.pl
dopiero sie budujemy :)
hmm sid siedziales na acidzie?? jak nie to moge zrozumiec dlaczego tak mowisz. bo na tym iku to ja sie boje bunnyego zrobic, mam wrazenie ze zaraz mi "cos" odpadnie... moze te xc kola? moze rst omega tak dziala na psyche? nie wiem, wiem tylko ze sie boje na tym jezdzic...
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt