Nagrody ze ZROB TRIKA....?????:|||||

Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

I z Waszymi ujęciami startują po nagrode na Fescie ;] pfffffffffffffffffffffffff

A jeszcze jakiś czas temu gadałem z jednym z kolegów, i twierdził że konkurs oceniają profesionalni ludzie i wogóle wszystko jest spoko i pro....

A Wy o ile wiem podpisywaliście że sie zgadzacie na publikowanie (był tam taki motyw)
-Przemooo-
Kontakt:

Post autor: -Przemooo- »

a ja sie wkurzylem bo "profesjonalisci" ocenili lepiej manunala przy predkosci 70 km/h niz 180 barspin :P
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
bzik
Kontakt:

Post autor: bzik »

po pierwsze jak byscie nie wiedzieli to film jest zlozony... i startuje na festiwalu filmow extremalnych, to bylo primo... wystarczy wyskoczyc troszke poza forum i poczytac co sie dzieje w tym zakurdawialym kraju, a potem jebac !!!

po drugie domyslam sie ze jeszcze go nie opublikowali jak wiekszosc osob, ktore wystawialy swoje filmy na festiwal.. kazdy chce zrobic niespodzianke i raczej nie chce robic niepotrzebnego rozglosu przed festiwalem itd. (np taki pan elo elo sruba, ktory licze na to ze wygra...trzyam ostro kciuki :)) !

co do nagrod... nie wiem jebie mnie to.. wiem tylko ze zlamali sami regulamin wsadzajac filmy mimo ze typ nie mial kasku na dyni... nie ze cos, ale ja wyslalem film nie majac tez helmeta na glowie i go nie opublikowali :) tak wiec **** ekipie zrob trika w dupe :)
pozdro
ps. ej jak by bylo cos nie tak z tym norco250, to ja moge przyjac jedna sztuke... :D
majnen galerien:
www.mustava.prv.pl
zigi
Kontakt:

Post autor: zigi »

Witam
Jestem jednym z początkowych organizatorów ZrobTrika. Chciałbym przeprosić wszystkich, którzy nie dostali nagród(a nie wiem którzy to są). Z pozostałymi, zasadniczymi, ogranizatorami w ostatnich miesiącach nie miałem za dużo kontaktu(prawie wcale). Nagrody niektóre sam odbierałem jeszcze we wrześniu, czy dotarły do wygranych? nie wiem, bo nie ja miałem je wysyłać.
Postaram się teraz wyjaśnić, dlaczego nagrody nie dotarły, bo jest mi strasznie głupio za kolegów, którzy przez dwa miesiące nie zebrali się, aby sie tym zająć.

Pozdrawiam i jeszcze raz przepraszam
Aleksander
DH / FR / DJ / 4x [url]http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=452285[/url]
hofmen
Kontakt:

Post autor: hofmen »

do organizatorow:] zenada poprostu,powazni sponsorzy, rozglos itp a tu H.uj ,smiech na sali. Ja jesli czegos nie potrafie zrobic to nie zabieram sie do tego.Przez takich wlasnie nieodpowiedzialnych ludzi ten sport traci.Chcieliscie zrobic Ameryke a wyszla z tego najwyzej Bosnia i to jeszcze z przed kilku lat.
TwoFourPlayer
OBRECZ BFR 24"x48h-90zl,Kolo tyl 24" piasta dmr revolver -260zl
siwylbkoo
Kontakt:

Post autor: siwylbkoo »

hehehheh to widze ze ten konkurs to wielka parodia byla
A nie wiem kto to ocenial i na jakich podstawach bo nieraz trik ktory zajol 3 miejsce byl lepszy od 1
A i filmy ktore dostaly nagrode to wiem ze przynajmiej jeden to koles na nim helma nie mial a w regulaminie bylo ze musza miec
http://www.pinkbike.com/photo/848849/
idolek
Kontakt:

Post autor: idolek »

Hej. Ja tez jestem jednym z poszkodowanych bez nagrody. Kolesie napoczatku tlumaczyli sie ze niedostali jeszcze nic od sponsorow,niewidzieli co bedzie niespodzianka(chociaz wtedy to by niebyla niespodzianka dla mnie) potem juz wogule sie nieodzywali. Na gg i na maile nieodpowiadaja. Totalna olewka. Wielka prosba do sponsorow albo do innych bez nagrod. Jak ich spotkacie to prosze przekazac im odemnie wielkiego kopa w dupe :) A mialo byc tak piekne :)
idolek
Kontakt:

Post autor: idolek »

Jeszcze gg do obu panow: 6403170 lub 3075150 i opis jednego z nich: " FILM EXTREME: 2-ga nagroda publicznosci! oł jeee :D " Jak sie pokaza na festiwalu w Krakowie to ja sie upomne o swoje :)
Cosmos
Kontakt:

Post autor: Cosmos »

bez komentarza
http://cosmos.pinkbike.com/
vandall
Kontakt:

Post autor: vandall »

to chyba nikt nie dostal bo widze ze juz wszyscy sie wpisali a gadalem z waldkiem pare dni temu i tez o ramie nic nie wie
gringo
Kontakt:

Post autor: gringo »

ja bym na waszym miejscu nie odpuscil =]
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=115199259
TANIO!
gg:2599132
pogoteam
Kontakt:

Post autor: pogoteam »

Witam,
Jestem organizatorem Zrób Trika. Na wstępie chiałem przeprosić wszystkie osoby zainteresowane za OGROMNE opóźnienie w przesyłaniu nagród. Prawda jest taka, że zwycięzca dirtu otrzymał rame, firma Rowerowy.com przesłała ją do niego na naszą prośbę. Ponadto firma PLUS przekazała nam kaski, które czekały na resztę nagród (bo niektórzy wygrali kask+coś więc nie było sensu wysyłąć dwóch paczek). Firmy Duncon i GoFox nie odpowiedziały na nasze maile i ogólnie nie mamy od nich jeszcze nagród. W najbliższy poniedziałek przesyłamy do zwycięzców to co mamy, a z foxem i dunconem rozmawiamy. To prawda, krótki filmik który zmontowaliśmy otrzymał wczoraj wyróżnienie, o czym nie omieszkamy poinformować na stronie. Oczywiście będziecie mogli go ze strony ściągnąć. Jeszcze raz przepraszam za zaistniałą sytuację. Wprawdzie my ponosimy za nią odpowiedzialność, jednak proponuje powstrzymać się ze "straszeniem" nas czy obrzucaniem obelgami. Robimy co możemy i nagrody do was DOTRĄ. To nie jest tak jak Wam się wydaje, że mamy teraz nowe ramy i każdy po 2 kaski i mamy was w dupie i za cene tego zrobiliśmy z siebie idiotów. A jeśli chodzi o Aleksandra ze zrobtrika to proponuje żeby on się nie wypowiadał, bo niewiele przy konkursie zrobił i nawet nie wie na jekie problemy napotkaliśmy.
Jeszcze raz przepraszam i proszę o wyrozumiałość.
Jurek
szczur
Kontakt:

Post autor: szczur »

ja rozumiem ze moga byc jakies klopoty al te nagrody powinny byc juz przygotowane przed zakonczeniem konkursu moim zdaniem a na pewno juz zalatwiane powinny byc przed konkursem bo pozniej sa wlasnie takie akcje jesli cos nie pojdzie...
deeejot rusza czarne puyyytyyyyy......
ciamek
Kontakt:

Post autor: ciamek »

Chlopaku, powinny czy nie powinny, jesli sponsor ich nie dal przed koncem konkursu to nagrod nie bylo. Troche cierpliwosci i wyrozumialosci! Czy Ci ktorzy tu rzucaja blotem przeprosza potem jak nagrody dotra to zwyciezcow??? Szczerze watpie.
Daniel
Kontakt:

Post autor: Daniel »

Aby była jasność, my jako jeden ze sponsorów ZT 2005 nie podważamy uczciowści organizatora. Natomiast dziwi nas fakt, że zwycięzca nie napisał nawet maila o treści: ramkę dostałem jest OK.
Zadowoleni klienci i dobre ceny ...
www.rowerowy.com

... na maile odpowiadamy zawsze
szczur
Kontakt:

Post autor: szczur »

ja nie mowie z organizator jest nieuczciwy bo wierze ze ci co wygrali dostana swoje nagrody ale jesli sie robi konkurs to powinno przygotowac wszystko wczesnij bo widac co pozniej sie dzieje
deeejot rusza czarne puyyytyyyyy......
pogoteam
Kontakt:

Post autor: pogoteam »

Witam,
Jak mówiłem, wszystko się dziś okazało. Jutro Duncon przesyła do nas nagrody. Z GoFoxem również rozmawialiśmy i nagrody odbieramy jutro. Więc proponuje zakończyć temat happy endem, bo już niedługo dotrą do Was nagrody. To prawda, że powinniśmy przygotować je przed rozstrzygnięciem konkursu. Następnym razem będziemy wiedzieli. Robiliśmy taką akcję po raz pierwszy i niestety nie obyło się bez potknięć. Ale mam nadzieję, że bardzo Was to nie zniechęciło. Proszę wszystkich, którzy otrzymają od nas nagrody o zapostowanie tego na forum.
Pozdrawiam,
Jurek

ps. do Daniela z Rowerowy.com : sprawa jest wyjaśniona, nie wiem czemu Limit Wam nie dał znać, ale nas poinformował, więc wszystko gra:) pozdrawiam!
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

lol, dobrze że smsów nie kazali wysyłać :p
http://dhcyc.pinkbike.com
ODPOWIEDZ