Gdzie takie krótkie harmonijki dostane ?
Gdzie takie krótkie harmonijki dostane ?
Na 30 mm golenie; cóś takiego
http://www.dh-zone.com/gielda/fota.php? ... 6662&m=jpg
http://www.dh-zone.com/gielda/fota.php? ... 6662&m=jpg
Wiesz co mnie boli? Że rower się pierdoli!
a nie masz tam u siebie jakiegos sklepu z uszczelkami itd ?
bo u mnie w pozanniu jak kiedys szukalem uszczelek do bombera, to znalazlem je wlasnie w takim sklepie ! jak koles szukal dla mnie tych gum to rozejrzalem sie po sklepie i troche tego typu jak to mowisz "harmonijek" bylo !!
pozdro
bo u mnie w pozanniu jak kiedys szukalem uszczelek do bombera, to znalazlem je wlasnie w takim sklepie ! jak koles szukal dla mnie tych gum to rozejrzalem sie po sklepie i troche tego typu jak to mowisz "harmonijek" bylo !!
pozdro
majnen galerien:
www.mustava.prv.pl
www.mustava.prv.pl
bzik jak wpadam do sklepu samochodowego, gdzie mogą mieć takie bajery to mnie odrazu wypieprzają, nawet nie chce im się szukać,
"-macie O-ringi na 30mm otwór, rure.. ?
- nie nie mamy.
-a coś innego jakąś inną uszczelke ?
- nie nie (chyba miał na myśli *********** daj mi spokój)"
No to pisze do Evangelion-a ale zapewne w blackach były seryjnie, od simska troche nie bardzo, a tak jak kupie specjalnie przygotowane do Manitu to nie będę się srał o coś... piszcie dalej czy macie możliwość skołować taką "przyjemność" i za ile.
"-macie O-ringi na 30mm otwór, rure.. ?
- nie nie mamy.
-a coś innego jakąś inną uszczelke ?
- nie nie (chyba miał na myśli *********** daj mi spokój)"
No to pisze do Evangelion-a ale zapewne w blackach były seryjnie, od simska troche nie bardzo, a tak jak kupie specjalnie przygotowane do Manitu to nie będę się srał o coś... piszcie dalej czy macie możliwość skołować taką "przyjemność" i za ile.
Wiesz co mnie boli? Że rower się pierdoli!
-
- Kontakt:
neopreny przeba dobrze zapaic, a najlepiej pod pivotami je spiac.
bez neoprenow musialem czyscic amora po karzedej jezdzie, a czasami z 3 razy dziennie, bo zaczynal zamulac. teraz wystarczy raz na tydzien je rozpiac i wyciagnoc piach z podnich, amora nie zamula i jest spoko. ale to nie prawda ze jak sie dostanie piach to zdziera golenie, tzn sciera sie to cos czarne z goleni, ale nie tak mocno jak bez neodprenow.
bez neoprenow musialem czyscic amora po karzedej jezdzie, a czasami z 3 razy dziennie, bo zaczynal zamulac. teraz wystarczy raz na tydzien je rozpiac i wyciagnoc piach z podnich, amora nie zamula i jest spoko. ale to nie prawda ze jak sie dostanie piach to zdziera golenie, tzn sciera sie to cos czarne z goleni, ale nie tak mocno jak bez neodprenow.