Gdzie takie krótkie harmonijki dostane ?
-
- Kontakt:
Ufik pisze: Pytanie za 100 punktow.
Gdzie mozna dostac neopreny na amor, ale bardzo dlugie zeby zakryly cale golenie (170mm) wszedzie sa tylko takie krotkie.
www.7anna.com.pl
ale niewiem jakie one dlugie są
-
- Kontakt:
neoprenom mówimy NIE
miałem przez tydzień neopreny w swoim dj'u a że jest to 3 z 03 to tam jest złoty teflon..który się tak troche zjebał od tych pierdolonych neoprenów...:/;/;/ pozatym po co neopreny jak sa zwykłe uszczelki:/:/ gdyby to nie wystarczało to producent by dał chyba takie gumowe osłony a jeżeli ich nie ma to po co zakładać neopreny a tym bardziej jakieś gumki od simpsona :)
pozdro
miałem przez tydzień neopreny w swoim dj'u a że jest to 3 z 03 to tam jest złoty teflon..który się tak troche zjebał od tych pierdolonych neoprenów...:/;/;/ pozatym po co neopreny jak sa zwykłe uszczelki:/:/ gdyby to nie wystarczało to producent by dał chyba takie gumowe osłony a jeżeli ich nie ma to po co zakładać neopreny a tym bardziej jakieś gumki od simpsona :)
pozdro
kupie opony - slicki 3.0 na 24
kenda K-rad 26 cali
kenda K-rad 26 cali
kup sobie bodajże zimmeringi, to jest coś jak to gówienko(harmonijka) ale szczelniejsze, takie coś jest w lepszych amortyzatorach, taka uszczelka jest ściskana przez jakoąś sprężynkę, można to dostać w motocyklowym albo niektórych rowerowych, z tym że w polsce to niewiem gdzie... możesz popytaćdystrybutoró, bo powinni takie coś mieć na serwisie
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=74297
Ja mam Maniciaka X-Verta jeszcze z harmonijkami tymi długimi, a simmeringi mam, ale to nie są za najlepsze i w tych amorkach występuje dostawanie się syfu i zjeżdżanie teflonu, od plusa dostałem odp. i "harmonijki (mini boots) cena 52 zł" to za drogo na mnie więc coś trza kombinować, albo zostane przy tym ale...
Wiesz co mnie boli? Że rower się pierdoli!