Witam potrzebuje rameza 250-300zł używana i nie wiem na jaka sie zdecydować.Po prostu chce drugą rame a cześci bede przekładał z fulla.W ramce bedzie dj 3 2003.Co polecacie w tych cenach?? Chyba że macie jakieś oferty.Wiem że kasy mało ale nie bede miał wiecej.Macie jakies pomysły??
Aja mam na zbyciu ramkę DESTROYER DS-1 kolor Subaru....granatowy metalik rozmiar 15. Rama została naprawiona na gwarancji ( rozbita główka )do ramy dodaję sztycę podsiodłową i zacisk do niej ( na śr. imbusową - fioletowy ). Gwarancja do maja 2007 ( kupiona 07.V.2004 ) i to jest jej minus.... przy naprawie gwarancyjnej wymieniono główkę ramy ( teraz ma pierscienie wzmacniajace ) , dodano wzmocnienie na rurce podsiodłowej i dodano gniazda pod piwoty na 24 cale ( oryginalnie piwoty nie były wykręcane ) . Cóz , rama choc rocznikowo stara nie była dużo jeżdżona(Jedne zawody w Bydgoszczy,po których poszła na gwarancji) po naprawie nieużywana, stan jak spod igły , nowy lakier i ogólnie błysk !Myślę , że po dodanych na gwarancji modyfikacjach krótki okres gwarancji nie jest tak poważnym problemem.
CENA to 220 PLN-ów http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... erid=55554
Ramka miała by być bardziej do nauki tego czego trudniej jest sie nauczyć na fullu i ogólnie troche streetu i zawody 4X.Dlatego zależy mi żeby rama była lekka oraz skretna.No i wiadomo w miare wytrzymała.Acha i rozmiar to 14.
wujekeman ma dobrą oferte, mój kumpel bierze udział w produkcji tych ramek sam ma taką katują ją już 2rok ostro na trasach zajazdowych i nic się nie dzieje, a poza tym dobra cena wujekemena :D a ja ty nie łykniesz to chyba ja ją kupię :)
Ja polecam Drag Stara... Wiem ze zaraz ktos powie ze to gowno... ale znam sporo osob co na niej jezdzi i spisuje sie znakomicie... jest lekka i bardzo zwrotna