Pytanie z egzaminu
Pytanie z egzaminu
czesc,dzis pisalem probny egzamin do liceum i pojawilo sie nastepujace pytanie
Irlandia lezy w stosunku do Polski na:
a)zachodzie
b)południu
c)wschodzie
d)Północy
Podkreslam ze polnoc byla napsiana przez P a nei przez p jak wsyzstkei pozostale!!
Jak odpowiedziec an tak debile pytanie ulozone przez jescze wiekszego debila?
o ile wiem irlandia lezy w stosunku do polski na polnocnym zachodzie,lecz takiej odpowiedzi nie bylo!!
Ludzie ten kraj jest jakis idiotyczny!!jak sie pisze rozprawke i w poleceniu jest napisane zeby podac przyklad z histori i literatury to nalezy podac przyklad z histori i litratury!!W insturukcji wyraznie jest anpisane zbey zanzaczyc TYLKO JEDNA odpowiedz ,a poprawe sa 2!!ludzie ratujecie mnie bo...
a w innym pytaniu pojawila sie 2 razy ta sama odpowiedz!!autor tego egzaminu to totalny *****,nie bede sie rozpisywal o kilku innych pytaniach
Irlandia lezy w stosunku do Polski na:
a)zachodzie
b)południu
c)wschodzie
d)Północy
Podkreslam ze polnoc byla napsiana przez P a nei przez p jak wsyzstkei pozostale!!
Jak odpowiedziec an tak debile pytanie ulozone przez jescze wiekszego debila?
o ile wiem irlandia lezy w stosunku do polski na polnocnym zachodzie,lecz takiej odpowiedzi nie bylo!!
Ludzie ten kraj jest jakis idiotyczny!!jak sie pisze rozprawke i w poleceniu jest napisane zeby podac przyklad z histori i literatury to nalezy podac przyklad z histori i litratury!!W insturukcji wyraznie jest anpisane zbey zanzaczyc TYLKO JEDNA odpowiedz ,a poprawe sa 2!!ludzie ratujecie mnie bo...
a w innym pytaniu pojawila sie 2 razy ta sama odpowiedz!!autor tego egzaminu to totalny *****,nie bede sie rozpisywal o kilku innych pytaniach
spoko ziom :D:D ja gdy w zamierzchlych czasazch pisalem egzamin do LO
to mialem pytanie cos w stylu' ktora 'substancja' ( ?!) wykazuje wlasciwosci kwasowe ( nie odczyn, tylko wlasciwosci...co to kurwa ma byc ??:D....malo naukowee okreslenie :P ) i odpowiedzi:
mydlo
coca-cola
mleko
. i cos tam jeszcze takeigo bylo :D:D:D
....ale pociesze cie :D test jest ukladany doskonale dla mozliwosci niektorych.....hm... 'kandydatow" :D..
do konca zycia nie zapomne akcji :
rozprawke mialem na temat ( parafrazujac ): ' jesli nie szata zdobi czlowieka, to co ?jakie wartosci CZLOWIEKA mozna uznac za ble ble ble....'
.. a caly egzamin byl o szeroko pojetej 'modzie' na przestrzeni wiekow :P..
i takie dwie kurewki ( jedna ode mnie z klasy starej :D ) plastikowe lalcie pisaly o wartosci...SZATY:D:D:D:D:D..... jak sie jej pytalem czemu to ona' no bo jak caly text byl o ciuchach no to o czym ja mialam pisac ta rozprawke ? przeciez chodzi o wartosc szaty jaka zdobila czlowieka" . ....K U R W A MAC :D:D:D:D :D:D:D:D <lol> <hahaha>
to mialem pytanie cos w stylu' ktora 'substancja' ( ?!) wykazuje wlasciwosci kwasowe ( nie odczyn, tylko wlasciwosci...co to kurwa ma byc ??:D....malo naukowee okreslenie :P ) i odpowiedzi:
mydlo
coca-cola
mleko
. i cos tam jeszcze takeigo bylo :D:D:D
....ale pociesze cie :D test jest ukladany doskonale dla mozliwosci niektorych.....hm... 'kandydatow" :D..
do konca zycia nie zapomne akcji :
rozprawke mialem na temat ( parafrazujac ): ' jesli nie szata zdobi czlowieka, to co ?jakie wartosci CZLOWIEKA mozna uznac za ble ble ble....'
.. a caly egzamin byl o szeroko pojetej 'modzie' na przestrzeni wiekow :P..
i takie dwie kurewki ( jedna ode mnie z klasy starej :D ) plastikowe lalcie pisaly o wartosci...SZATY:D:D:D:D:D..... jak sie jej pytalem czemu to ona' no bo jak caly text byl o ciuchach no to o czym ja mialam pisac ta rozprawke ? przeciez chodzi o wartosc szaty jaka zdobila czlowieka" . ....K U R W A MAC :D:D:D:D :D:D:D:D <lol> <hahaha>
ten koleś pode mną to ***** :D:D
-
- Kontakt:
teoretycznie kola wykazuje wlasciwosi kwasowe
ja mialem keidys pisac rozprawke o tym czy szanujemy ziemie.
napisalem ze nie, dalem tyle argumentow ze sam nie wierzylem ze moge tyle napisac :D
a tu mi babka wyskakuje, ze jednak ludzie szanuja ziemie i dupa, stwierdzila, ze jak bym napisal ze szanuja to bym dostal lepsza ocene....
to jest sprawiedliwe? :)
ja mialem keidys pisac rozprawke o tym czy szanujemy ziemie.
napisalem ze nie, dalem tyle argumentow ze sam nie wierzylem ze moge tyle napisac :D
a tu mi babka wyskakuje, ze jednak ludzie szanuja ziemie i dupa, stwierdzila, ze jak bym napisal ze szanuja to bym dostal lepsza ocene....
to jest sprawiedliwe? :)
-
- Kontakt:
słyszałem, ze bło kiedyś takie pytanie "Co jest kolebką jazzu" (chodziło o miejsce) i były 4 odpowiedzi. Ja akurat wiem, iż jest to Nowy Orlean ale jak się ktoś nie interesuje itd. to skąd ma to do qwy nedzu wiedzieć ?! Wiekszość zaznaczała Anglia.
A teraz jeszcze matematyke na mature chcą władowac - pojeby ?
A teraz jeszcze matematyke na mature chcą władowac - pojeby ?
http://www.pinkbike.com/photo/983747/
Ja jusz gimnazjum mam za sobą, egamin do lo tesz mam za sobą, maturke mam za sobą. Teraz tylko sesje.
A czasami zdażaja się takie przypały na tych egzaminach gimnazjalnych. Pamiętam jak pisałem (pierwszy rocznik który to pisał) to było chyba 5 pytań źle sformułowanych i za to komisja dawał z góry punkty nawet jak była źle zaznaczona odpowiedź. W tej edukacji większość to bezmózgi którym tylko na kasie zależy, a to co się dzieje w kształceniem polskiej młodzieży to maja serdecznie w dupach jak z resztą i większośc.
A czasami zdażaja się takie przypały na tych egzaminach gimnazjalnych. Pamiętam jak pisałem (pierwszy rocznik który to pisał) to było chyba 5 pytań źle sformułowanych i za to komisja dawał z góry punkty nawet jak była źle zaznaczona odpowiedź. W tej edukacji większość to bezmózgi którym tylko na kasie zależy, a to co się dzieje w kształceniem polskiej młodzieży to maja serdecznie w dupach jak z resztą i większośc.
Dam dupy za gar zimnej zupy....
Było dobrze jak było 8 lat podstawowki teraz idziesz do liceum i cie od 1 klasy gnebiom ze maturajak bylo 4 lata to chociaz sie czegos nauczyles a pozatym w tej szkole powinny byc profile bardziej dokladne. Jak jestem na profilu mat inf to na *** mi przez 3 lata historia po 2 godz woalal bym z to jedna matme i fizyke a tak to slucham ile dzieci mial chrobry i czego nie zrobili sasiedzi dajcie spokuj
-
- Kontakt:
Też zaznaczyłbym, że na zachód. Mówi się "wyjechać na zachód do pracy". Zaliczaja sie do tego tez np. Włochy które jak wiadomo leza również na południe od Polski. Tak samo jest w Anglią jak i Irlandią. PozdroMadCow pisze:Bardziej na zachod niz na polnoc.
Zaznaczylbym zachod, chociaz pytanie niezbyt sprecyzowane.
Te testy maja sprawdzac bardziej umiejetnosc myslenia niz wiedze.
P.S Pierodlić próbne :p w maju sie pomartwisz ;)
http://www.pinkbike.com/photo/983747/