policja-smerfy
-
- Lokalizacja: gdzie kosciół i kleryka znajdziesz na kazdym rogu...(Kielce)
- Kontakt:
No policja nie jest taka zła...Pewnie mówie tak dlatego ze mam wysoko postawionego tam qpla i zawsze mnie wyratuje jak potrzeba:D Te akcje ze rowerom po chodnikach nie wolno jezdzic to w kielcach 2x w tygodni mamy! Ale spoko mozna spierdalac i koniec:DDD
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=446257 Moj SC v10 !!!
-
- Kontakt:
o jaaaa, fajnie, dla mnie sa zawsze zyczliwi, jade sobie na manualku po ulicy toruje ruch, a oni jadac radiowozem sie nawet nie zwroca uwagi, sympatyczni ludzie;]
moze reakcja bylaby inna gdyby byli na rowerkach...
ale tak sie z nimi poscigac, jeszcze tak w kilka osob <= marzenie;]
moze reakcja bylaby inna gdyby byli na rowerkach...
ale tak sie z nimi poscigac, jeszcze tak w kilka osob <= marzenie;]
http://allegro.pl/show_item.php?item=40319121 licytować;) 1000$ ma być:D
ty ja nie wiem co wy macie do policji.. wykonuja swoja prace.. czasem upierdliwie.. czasem wyleja piwo.. czasem zachowaja sie jak cioty.. ale mi raz pomogli.. dla mnie policja ma robote.. a ze latwiej jest czepiac sie nas za jazde po trawie niz znajdowac samochodwy i mafiosow ...
a sopisanie - pieprze to.. bylem spisany z 20 razy za ... jazde rowerem w niebezpieczny sposob!!
pieprze!!
a sopisanie - pieprze to.. bylem spisany z 20 razy za ... jazde rowerem w niebezpieczny sposob!!
pieprze!!
www.hcfr.pl !!
[quote="budka"]masz racje, bez policji mogla by zapanowac anarchia. ale ja dziekuje za taka policje jaka my mamy, jak mi zajebali komure to czekalem 5 godzin zeby raport spisali!! na dodatek dali zdjecia do ogladniecia sprzed 15 lat! idoci. niektore gliny sa spoko, mozna z nimi sie dogadac, ale wiesz na przyklad mam duze stopy(51 numer :) ) a gliniarz mi wyjezdza ze o numer wikesze od kajaka i ze takiego pletwala to jeszcze nie widzla, idoci. powinni wypierdolic wiekszosc gliniarzy i zrobic nowy nabor z ludzi wyksztalconych i rozumnych oraz zrobic cos, zeby lepiej ich kontrolowac[/quote]
A ja myslalem ze Kamil sie nie ujawnia pokicji i ze ma mniejszy numer buta niz 50.
A ja myslalem ze Kamil sie nie ujawnia pokicji i ze ma mniejszy numer buta niz 50.
TwoFourPlayer
OBRECZ BFR 24"x48h-90zl,Kolo tyl 24" piasta dmr revolver -260zl
OBRECZ BFR 24"x48h-90zl,Kolo tyl 24" piasta dmr revolver -260zl
Skoro o policji mowa... pierwszy raz byłem wczoraj na komisariacie w Krk (ale ja nic nie zrobiłem ;P) Dwa dresy mnie próbowały oszyć w (uwaga!) Fantasy Parku (Kraków Plaza)... głupota ich nie zna granic, wyciągneli gaz, straszyli kosą... jak nie poskutkowało grzeczne spier****, 10 kroków do ochrony... Pozniej policja, komisariat, i co ? 4h CZEKAŁEM żeby złożyć na nich zeznania.. W domu byłem o 2:30. Mam nadzieje tylko, że ich nie wypuszczą (jeden był na przepustce z więzienia).
Btw, takie pytanie, czy uważacie że zgłaszanie takich spraw i składanie zeznań ma sens ? Moja matka, i część kumpli twierdzi, że straciłem czas i się naraziłem...
Btw, takie pytanie, czy uważacie że zgłaszanie takich spraw i składanie zeznań ma sens ? Moja matka, i część kumpli twierdzi, że straciłem czas i się naraziłem...
-
- Kontakt:
Narazac to sie moze i naraziles. Nie wiem jak to teraz jest, ale jakis rok temu kumplowi grozilo kilka lebkow w centrum, a ze policja przechodzila obok to zwineli wszystkich. Niebiescy mieli przynajmniej tyle oleju w glowie ze kumpla posadzili z przodu a "sportowcow" na pake z tylu wrzucili. Na komisariacie jednak byla juz komedia. W protokole policjant nasadzil tyle bykow, ze byle polonista dostalby zawalu serca :) Pozniej okazalo sie, ze obydwie strony mialy wglad w dokumenty poprzednikow, wiec "sportowcy" mogli bez problemu poznac adres domowy kumpla i go odwiedzic. Na szczescie tego nie zrobili, bo minal rok a o nich zrobilo sie cicho ;)
www.mushroomhead.prv.pl
.::GG[4839750]::.
.::GG[4839750]::.
-
- Kontakt:
No i jak tu nie narzekac na policje psze Panstwa?
Z drugiej strony warto dodac tez, ze wiekszosc lebkow, ktore wypisuja wszedzie gdzie popadnie HWDP itp. albo nie mialo w zyciu zadnej blizszej stycznosci z psami albo tylko zostali kiedys rutynowo spisani...
Ale jak juz pisalem - HWDP jest w modzie
Wszyscy "fajni" mowia HWDP wiec dlaczego ja nie mam byc fajny? :)
Z drugiej strony warto dodac tez, ze wiekszosc lebkow, ktore wypisuja wszedzie gdzie popadnie HWDP itp. albo nie mialo w zyciu zadnej blizszej stycznosci z psami albo tylko zostali kiedys rutynowo spisani...
Ale jak juz pisalem - HWDP jest w modzie
Wszyscy "fajni" mowia HWDP wiec dlaczego ja nie mam byc fajny? :)
What Doesn't Kill Me Makes Me Stronger
-
- Kontakt:
[quote="Sonetti17"]Ci sportowcy to byli leszcze... mało kto jest ode mnie wyższy (mam 193 cm) ale gaz i kosa... :/ No ale jechałem dwoma radiowozami, oni w jednym ja w drugim. Mieszkają w NH. Uważam że takich powinno sie zamykać za twarz, bez sądu-- spokój byłby na osiedlu i rowerów nie kradliby :)[/quote]
Takich sie nie powinno zamykac tylko od razu do nich strzelac...
Gdyby taki "sportowiec" probowal mi zakosic rower - to nie wiem w jaki szal bym wpadl. Tyle serca w niego wlozylem, ze albo rower albo ja :)
Takich sie nie powinno zamykac tylko od razu do nich strzelac...
Gdyby taki "sportowiec" probowal mi zakosic rower - to nie wiem w jaki szal bym wpadl. Tyle serca w niego wlozylem, ze albo rower albo ja :)
-
- Kontakt:
HEHE
I w tym przypadku chwala policji!
Kiedys mielismy taka akcje - ze obok nas jakis "sportowiec" wyrwal kobiecie torebke.
Niestety nie mial szczescia, bo stalo nas troche z chlopakami - zlapalismy go, wzielismy w kolko i troche mu sie dostalo. Potem przyjechal radiowoz wyskoczylo dwoch policjantow i jak zobaczyli co sie dzieje - to typ jeszcze palami dostal :)
Taka policja to mi sie podoba :)
I w tym przypadku chwala policji!
Kiedys mielismy taka akcje - ze obok nas jakis "sportowiec" wyrwal kobiecie torebke.
Niestety nie mial szczescia, bo stalo nas troche z chlopakami - zlapalismy go, wzielismy w kolko i troche mu sie dostalo. Potem przyjechal radiowoz wyskoczylo dwoch policjantow i jak zobaczyli co sie dzieje - to typ jeszcze palami dostal :)
Taka policja to mi sie podoba :)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Dobre akcje byly jak był Szczyt Gospodarczy w warszawie..... Ganialismy sie z pałami po całej "strefie 0",hehe.... Wiskanie kieszeni,spisywanie to juz w sumie standart i nic sie z tym nie da zrobic,trzeba przecierpiec...... ale po co jest straz miejska,to ja za cholere nie zrozumiem..... Mozesz im przejechac na gumie po butach,a oni i tak nic nie moga zrobic.... chore
=--> El Bankierro Loco aka. § Paragraf § <--=
www.dh-zone.com/forum/search.php
www.dh-zone.com/forum/search.php